banca

J.C. Flowers i Vall Banc designen Richard Carrión com a President

Michael Christner serà l’encarregat d’impulsar l’avanç de l’entitat establert pel Pla Estratègic vigent

VallBanc ja pot operar amb dòlars per un acord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració de Vall Banc ha aprovat la designació de Richard Carrión com a nou president de l’entitat, i Michael Christner com a Conseller Delegat. L’entitat seguirà reforçada amb el nomenament també de Christoph Lieber, com a nou Vicepresident del Consell d’Administració. Aquests canvis permeten reforçar el procés de transformació que està desenvolupant Vall Banc i s’evidencia el compromís de J.C. Flowers amb l’entitat andorrana.

A l’espera de la ratificació de la decisió per par de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF), Vall Banc ha posat en relleu la seva satisfacció de poder incorporar encara més expertise al projecte de realització del banc. En aquest sentit, Richard Carrión presideix, des de fa uns mesos, la Junta de Directors del Banco Popular North America, havent estat CEO de Popular Inc i Banco Popular de Puerto Rico durant gairebé 30 anys. Actualment és membre del Comitè Olímpic Internacional (COI), on va dirigir la comissió de finances. És llicenciat de la Wharton School of Finance and Commerce i té un Màster en Gestió de Sistemes d’ Informació del Massachusetts Institute of Technology (MIT).

D’altra banda, Michael Christner, fins ara president del Consell d’Administració de Vall Banc, també ocupa el càrrec de director general de J.C. Flowers & Co a més de ser membre del Consell de Supervisió de NIBC Holding. Abans d'incorporar-se a J.C. Flowers a l’any 2007, havia desenvolupat càrrecs de responsabilitat a la divisió Financial Institutions Group de Morgan Stanley a Londres del 2000 al 2007. Christner va estudiar Administració d'Empreses i Ciències de la Programació Aplicada a la Universitat de Colònia, on va obtenir una beca de la German National Scholarship Foundation.

Per la seva banda, el fins ara Conseller Delegat de Vall Banc, passarà a formar part del Consell d’Administració amb la voluntat de seguir vetllant per la visió de futur i l’estratègia de l’entitat. Lieber ha estat CEOdel St.Galler Kantonalbank Deutschland AG i ha tingut càrrecs de responsabilitat a UBS en diversos anys.A més, fa uns mesos va ser designat co-CEO deLunisVermögensmanagement, també propietat de J.C. Flowers.

Aquesta reorganització suposa un pas més en la consolidació del projecte de convertir Vall Banc en una entitat de referència de Banca Privada a Andorra. La nova estructura seguirà amb el full de ruta establert per oferir un bon servei al client mitjançant les millors col·laboracions d’àmbit internacional, apostant per les noves tecnologies al servei del client i mantenint el compliment dels estàndards internacionals en compliment normatiu.

tracking