Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
banca

Crèdit Andorrà posa en marxa un assessor en inversions digitals

El nou servei permet al client obtenir assessorament personalitzat, els ofereix propostes d'inversió i també facilita l'execució d'ordres de compra i venda de fons d'inversió
Una imatge del nou servei que Crèdit Andorrà ha posat en marxa.

Crèdit Andorrà posa en marxa un assessor en inversions digitals

Una imatge del nou servei que Crèdit Andorrà ha posat en marxa.

Crèdit Andorrà
Actualitzada 02/10/2017 a les 17:48
Crèdit Andorrà ha posat en marxa el primer assessor en inversions digital d’Andorra, Merkaat, un nou servei que suma la tecnologia i la innovació als serveis d’assessorament que ofereix el banc. Aquest servei, accessible des de la banca en línia e-Crèdit, permet als clients una gestió integral de les seves inversions: els ofereix assessorament personalitzat, els dona propostes d’inversió a partir del seu perfil de risc i les seves preferències, i alhora els permet executar de manera immediata ordres de compra i venda de fons d’inversió custodiats per Crèdit Andorrà. L’usuari pot tenir un control global de la seva inversió des d'aquest servei.

El servei ofereix un assessorament digital híbrid. Així, d’una banda, incorpora els beneficis i l’eficiència dels serveis automatitzats de l’era digital; de l’altra, disposa d’un equip d’experts per ajudar el client a prendre decisions relacionades amb les seves inversions amb informació qualitativa i argumentació tècnica sobre les recomanacions de compra i venda.

Segons posen en relleu des de Crèdit Andorrà, Merkaat es diferencia de la resta de plataformes robotitzades perquè compta amb un equip d’experts que fa un seguiment constant de les carteres dels clients, i perquè ofereix als clients una proposta d’inversió sobre la base d’una selecció de fons 'boutique' personalitzable i sota una perspectiva d’arquitectura oberta, tenint en compte els millors criteris d’inversió i analitzant totes les gestores amb independència.

A més, Merkaat disposa d’una tecnologia avançada en seguretat i usabilitat per fer de la plataforma una eina fàcil d’utilitzar, segura per als clients i escalable.

Aquest servei s’emmarca en el procés de transformació digital en què està immers Crèdit Andorrà per innovar en canals i millorar el servei al client.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts