Termolúdic

La piscina sobre el riu es projecta com la inversió estrella de caldea per a l'any vinent

El projecte panoràmic, pendent d’aprovació, es va presentar ahir al consell d’administració

La piscina sobre el riu es projecta com la inversió estrella de caldea per a l'any vinent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La piscina transparent sobre el riu Valira per un valor d’un milió d’euros ha de ser la inversió estrella del centre termolúdic de Caldea el 2018. El consell d’administració ha d’aprovar-lo durant les properes setmanes, després que es presentés ahir a la tarda en una reunió on des de l’òrgan es va demanar-ne una ampliació d’informació per donar-hi el vistiplau. Les fonts del termolúdic van recordar que la piscina panoràmica que sobresortirà de la terrassa, a 6 metres d’alçada, oferirà una visió única del riu. “Serà com si estiguessis volant perquè el terra i una de les parets seran d’un material acrílic transparent des d’on es podrà veure el riu”, van indicar.

La piscina, amb capacitat per a cinquanta persones i que podria ser adequada per a tots els públics, s’instal·larà on hi ha un jacuzzi i s’hauria de començar a construir a principi d’any i estar enllestida a l’agost. El principal atractiu que preveu l’avantprojecte és la visió que oferirà, també inclourà jocs d’aigua, llits de bombolles i un vessant d’aigua. “El comitè de direcció n’està convençut”, diuen. El comitè confia que el consell d’administració hi doni el vistiplau properament.

Transformació digital

La proposta que es va presentar ahir al consell inclou altres aspectes per millorar l’experiència del client en l’àmbit digital. Caldea estrenarà quioscos on els clients que hagin comprat l’entrada per internet podran gestionar-la i obtenir els braçalets d’accés sense fer cua a la recepció. També hi haurà nous torniquets d’entrada i sensors per àrees per millorar les dades que s’obtenen. El termolúdic apostarà, a més, per l’eficiència energètica amb renovació d’equipaments a les instal·lacions.

La piscina sobre el riu es projecta com la inversió estrella de caldea per a l'any vinent

tracking