solidaritat

Unicef Andorra dona 526.621 euros als projectes de l'ONG

Les campanyes d’emergències i dels drets dels infants, les més importants

Unicef Andorra dona 526.621 euros als projectes de l'ONG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè nacional d’Andorra per a l’Unicef va fer públic que va destinar 526.621 euros, un 86% del total de 612.350 euros, als projectes socials que realitza per tot el món i també per Andorra, a través de la memòria d’activitats del 2016. L’ONG va explicar que la major part dels fons es destinen als programes de cooperació internacional en els quals treballa, com ara les tasques per evitar la desnutrició infantil a Nigèria, l’enviament de vacunes contra diverses malalties a 20 països diferents o els programes de lluita contra l’VIH al Camerun, on s’ha aconseguit que el 99% dels infants de mares seropositives neixin sense el virus. També hi ha projectes educatius a la República del Congo i a Bhutan.

Unicef Andorra es guarda gairebé el 8% per destinar-lo a les accions que es fan al Principat, com ara les de promoció dels drets de la infància i de sensibilització de l’opinió pública del país en relació amb la situació de la infància al món i la importància d’avançar en els seus drets. També des d’aquí s’ha donat resposta a les campanyes d’emergència que es van llançar des de Síria, per la crisi dels refugiats, de l’Equador després del terratrèmol i des de Nigèria, causada per la violència de Boko Haram i la desnutrició dels més petits d’aquell país.

Unicef Andorra també utilitza els fons per a les tasques de recaptació i de presència social, que suposen el cost de les activitats de recaptació, gestió i fidelització de socis i donants, així com per finançar les iniciatives orientades a divulgar els treballs de la mateixa organització i una altra part per sufragar les despeses de gestió i d’administració, pròpies de qualsevol empresa.

Unicef Andorra dona 526.621 euros als projectes de l'ONG

tracking