TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

benestar

Sant Julià prepara la primera setmana de la gent gran

Sant Julià prepara la primera setmana de la gent granCOMÚ DE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia de Sant Julià de Lòria prepara la seva primera setmana de la gent gran i espera que hi puguin participar un miler de persones. Els actes començaran diumenge vinent 1 d’octubre, coincidint amb el Dia mundial de la gent gran, i la consellera de Social, Paqui Barbero, va explicar que la intenció és potenciar la participació dels padrins, i al mateix temps afavorir-ne les relacions personals. A la presentació també hi va assistir Montse Cobo, cap de l’Àrea de Gent Gran del comú.

En total, hi haurà 16 activitats d’oci, esportives i culturals que seran lliures i gratuïtes per a tots els majors de 60 anys. A més, es podran fer master class esportives d’aiguagim, de manteniment físic d’exercicis de ment i de moviment. Dijous es farà una visita al 10è Saló de la Gent Gran d’Escaldes. Les inscripcions s’hauran de realitzar a la Llar de Lòria fins al pròxim dia 29.

tracking