Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
afers exteriors

Andorra se suma al pacte mundial pel medi ambient impulsat per Macron

El cap de Govern, Toni Martí, va participar dimarts al vespre, a la seu de les Nacions Unides, en l’acte de llançament del pacte mundial pel medi ambient, una iniciativa impulsada pel president de la República francesa i Copríncep, Emmanuel Macron, i que busca harmonitzar tots els acords internacionals que protegeixen el medi ambient i consolidar aquesta protecció com un dret subjectiu. El pacte pretén consolidar el dret a un medi ambient de qualitat com un dret subjectiu de les persones i, per tant, com una obligació dels governs i les administracions. En aquest sentit, Martí va recordar que la
  • #4 Jordi Brau
    (21/09/17 15:52)

    Aquest cap de govern faria més gràcia si no fos perque ens hi va la salut. Les seves polítiques de massificació turística, les promocions que fan al comerç i a la construcción etc. , van en contra de qualsevol mesura destinada a millorar la qualitat ambiental. Només cal passejar-se per Andorra per veure la degradació i agresions que pateix a diari el nostre entorn.

    Respondre
  • #3 Toni
    (21/09/17 10:30)

    i qui ens donarà les enganxines de contaminació per posar al cotxe i poder viatjar a França o Barcelona ? ITV ?

    Respondre
  • #2 GD
    (21/09/17 08:55)

    Aquí, tindrem molts comentaris de tota mena i possiblement interessants. Però ens faran cas, els polítics ? Com que aquí a Andorra no es pot fer massa confiança als nostres polítics, no sé que pensar ! Som molt joves amb tot i tenim gent poc preparada. Quina és la bona opció per Andorra ? El tren ??? el cotxe aquí, és indispensable segons els llocs. I per anar a Tolosa o Barcelona ? Que fas ? A peu ? Com vas cap al "possible" aeroport de la Seu ? Situat a Espanya ? A peu ? Amb un govern que només porta la política i els diners al cap, o veig complicat ! 

    Respondre
  • #1 GD
    (21/09/17 08:45)

    Que fem amb la onada de cotxes espanyols que pugen cada cap de setmana ? Però es veu que els cotxes de gasoil actuals son més nets que el que pensem. Es veu que els de benzina treuen molt CO2, al contrari dels de gasoil. Aquests últims, es veu,  podrien arribar a ésser molt nets amb els nous sistemes futurs per a cremar les partícules fines. Quant al cotxe elèctric, és molt complicat viatjar amb ell i ès caríssim !  La pols negra vindria del desgast dels mumàtics, en part. . Al final, no sé qui té raó ! Es diuen tantes coses ! Es veu que si  tots els cotxes del planeta fossin elèctrics, no tindríem prou corrent ! La producció d'electricitat via nuclear no és massa ecològica ! I les bateries ? Que en farem ? Moltes preguntes que tenen moltes respostes. Al final, ningú sap ! Comprar in cotxe nou ? Ok ! Però quin !?? L'oferta continua pràcticament igual i hi han marques que han suprimit els híbrids perquè no es venen ! No hi entenc rès ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts