Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Afers Exteriors

Ubach defensa la cimera davant dels ministres iberoamericans

La ministra també ha mostrat la solidaritat amb Mèxic i amb els territoris afectats per l'huracà Irma
La ministra Ubach durant l'esmorzar d'aquest matí.

Ubach defensa la cimera davant dels ministres iberoamericans

La ministra Ubach durant l'esmorzar d'aquest matí.

SFG
Actualitzada 20/09/2017 a les 19:08
La ministra Maria Ubach ha reiterat la candidatura d'Andorra per acollir la Cimera Iberoamericana el 2020 i ha afirmat que significa un repte major i una oportunitat per al Principat. Ho ha fet davant els ministres d'Afers Exteriors de la comunitat iberoamericana aplegats en un esmorzar de treball que ha tingut lloc avui a la seu de les Nacions Unides, sota el títol "Una Iberoamèrica pròspera, inclusiva i sostenible". La ministra ha volgut felicitar a Guatemala per la seva tasca en qualitat de president en l'actual secretaria protempore, així com el treball que està duent a terme la Secretaria General Iberoamericana.

Maria Ubach, ha demanat als assistents la presa en consideració d’aquesta candidatura de cara a la pròxima trobada de ministres d’Exteriors dels països membres de la comunitat iberoamericana que tindrà lloc a Antigua, Guatemala, la tardor del 2018.

D'altra banda, Maria Ubach, ha volgut mostrar la solidaritat d'Andorra tant amb Mèxic, com amb els territoris afectats pel pas de l'huracà Irma i ha anunciat que el Govern té previstes contribucions voluntàries per pal·liar els efectes d'aquests desastres naturals.

Costa Rica dóna suport a la candidatura d’Andorra a la Cimera Iberoamericana del 2020
L’agenda de treball del cap de Govern, s’ha iniciat aquest dimecres amb la reunió mantinguda amb el president de Costa Rica, Luís Guillermo Solís, el qual ha mostrat el seu suport a la candidatura d’Andorra per acollir la cimera iberoamericana el 2020. Ambdós mandataris han coincidit amb l’oportunitat de visibilitat que representa organitzar aquest esdeveniment internacional.

Durant la trobada, Martí i Solís, també han comentat aspectes d’interès mutu i han constat la coincidència en prioritzar l’estratègia de lluita contra el canvi climàtic i per a la protecció de la biodiversitat com a pilar de l’acció́ exterior d’ambdós països.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts