Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

El Govern es mostra preocupat per la situació a Catalunya i espera que es resolgui "des del diàleg"

El ministre portaveu ha recordat que Andorra s'ho ha de mirar amb el "degut respecte" i que aquest respecte "passa per entendre que és una situació que han de resoldre dins de l'estat veí"
Actualitzada 20/09/2017 a les 19:55
Jordi Cinca ha assegurat avui que Andorra i el seu Govern estan "preocupats i expectants" pels fets que s'estan vivint a Catalunya, perquè "és una situació atípica", i ha expressat el desig que es resolgui la situació des del diàleg i la serenor.

"El que hem d'evitar, com a veïns que som d'Espanya i Catalunya, és que tot el que s'està vivint aquests dies i setmanes no vagi a més, perquè evidentment no beneficia a ningú", ha indicat. En aquest sentit, ha remarcat que els lligams que té Andorra amb l'Estat veí van més enllà dels econòmics, ja que "qualsevol persona d'Andorra hi té lligams familiars, hi té els seus orígens o hi té els fills estudiant". Per tant, si aquesta situació "et toca de prop" és evident que hi hagi preocupació i expectació "per veure què passarà des del desig ferm que s'esgotin tots els marges de diàleg que pugui haver-hi, i que tot es faci des de la deguda serenor".

Amb tot, el ministre portaveu ha recordat que Andorra s'ho ha de mirar amb el "degut respecte" i que aquest respecte "passa per entendre que és una situació que han de resoldre dins de l'estat veí".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts