Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius

Concentració per protestar contra "la intervenció 'de facto'" de la Generalitat

L'ANC vol mostrar el rebuig als fets que s'estan vivint al territori veí i per ara descarta demanar el posicionament de les institucions andorranes
Actualitzada 20/09/2017 a les 19:57
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'Andorra ha convocat una concentració de protesta a les 20 hores a la plaça del Poble "en resposta a les greus vulneracions de drets civils i la intervenció de facto per part de l'estat espanyol de la Generalitat de Catalunya".

Segons ha indicat el president de l'entitat, Manel Urindar, després dels fets que s'han viscut els darrers dies al territori veí, "amb vulneració de drets com la llibertat d'expressió i la intervenció de facto de la Generalitat que creiem que és molt greu, creiem que també ens hem de mobilitzar". 

Amb tot, Urindar descarta fer contactes amb el Govern o altres institucions per intentar que es pugui intercedir o aconseguir un posicionament clar del Principat sobre el procés català. "Sabem que a nivell internacional no hi haurà moviments fins que a Catalunya no hi hagi un moviment ferm. Si que hi ha països que han expressat preocupació per la fòrmula que utilitza Espanya per gestionar la situació, però entenem que Andorra no es posicioni", ha remarcat, tot afegint, però, que "un altra cosa serà si els preocupa o no la vulneració de drets". En aquest sentit ha indicat que esperaran a veure els esdeveniments, però ha insistit que "entenem que per la proximitat i pels lligams amb Espanya no es posicionin".
Etiquetes
  • #21 MArc
    (22/09/17 10:44)

    Com escou que els catalans tinguem identitat pròpia, no? Quin problema hi ha en manifestar-se pacíficament, tant a Catalunya com a la Xina popular (com deia aquell)?
    Entenc les pors dels Andorrans a mantenir-se neutres i tota la pesca, però davant l'injustícia qui es manté neutre passa a la banda de l'opressor.
    Reflexioneu-hi, sup.

    Respondre
  • #20 Pau
    (21/09/17 12:38)

    Carmen, forastera. Aprèn a parlar català.

    Respondre
  • #19 català
    (21/09/17 08:21)

    Ja veig que tots els comentaris son iguals. Jo soc català i independentista. Espero que mai us falti el suport català, perquè amb aquesta actitud no l'aconseguireu mai.

    Respondre
  • #18 Ramon
    (20/09/17 23:01)

    Tramvia Blau va dir..
    Tramvia blau, és que no estem a Espanya. Llibertat per reunir-se i expresar-se de forma pacífica i respectuosa. Encara que estiguis d'acord. Això és democràcia

    Respondre
  • #17 Marc
    (20/09/17 22:53)

    Es inadmissible que conselleres del comú d Andorra la vella prenguin partit. Jo les he votat i trobo una manca de respecte vers al poble. S han de mantenir neutrals en públic. Manifestar les seves opinions públicament pot perjudicar al país!!!! 

    Respondre
  • #16 Joan
    (20/09/17 22:12)

    ANC segur qué la majoria teniu la doble nacionalitat Andorra -España
    Es delicte la doble nacionalitat a Andorra.

    Respondre
  • #15 Tramvia Blau
    (20/09/17 22:07)

  • #14 Joan
    (20/09/17 21:41)

    ANC  qué feu a Andorra aneu a la Seo.

    Respondre
  • #13 PEPE
    (20/09/17 21:38)

    Govern d Andorra qué voleu problemes amb España '?Aquestes manifestacions es tenen de fer a la Seo de Urgell i no al nostre País .Nosaltres tenim de ser neutrals i no es el nostre problema .Espero qué les autoritats prenguin les mesures necessaries .
    No seria la primera pegada el tancament de frontera,feu memoria colla d´inu..........

    Respondre
  • #12 Tramvia Blau
    (20/09/17 21:22)

    Que la policia els dissolgui si fa falta amb cops de porra i trets de pistola al aire.

    Respondre
Veure’n més
21
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts