Detingut un home per agredir la parella en un restaurant

Arrestats cinc conductors per donar positiu al control d’alcoholèmia

Detingut un home per agredir la parella en un restaurant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar set persones durant la setmana passada, una de les quals per maltractament en l’àmbit domèstic. Es tracta d’un home no resident de 43 anys que va ser detingut dissabte passat, quan passaven pocs minuts de les dotze de la nit, a la parròquia d’Escaldes. Segons van explicar des del cos d’ordre, l’home està acusat d’agredir la seva parella en un restaurant.

El mateix dissabte la policia va controlar tres conductors per donar positiu en el control d’alcoholèmia. Es tracta de tres joves residents, de 28, 22 i 34 anys que van donar taxes de 0,94, 1,28 i 0,83, respectivament. Els dos primers van ser controlats després d’un control rutinari, mentre que el tercer va ser enxampat després de cometre una infracció en el codi de circulació. L’endemà diumenge de matinada els agents van interceptar dos conductors més pel mateix delicte i també fruit de controls rutinaris. En aquest cas, eren dos homes no residents de 24 i 25 anys, que van donar positiu amb 1,40 i 0,92, respectivament. El primer, a més, va donar positiu per consum d’estupefaents.

Estupefaents

La setena detenció de la setmana va ser la d’un no resident de 41 anys per possessió d’estupefaents. Segons la informació facilitada, l’home va ser interceptat a la frontera del riu Runer el matí de dijous quan pretenia entrar al país amb 0,8 grams de cocaïna, 2,7 grams d’haixix i una cigarreta confeccionada d’haixix. Accedia al Principat en un turisme particular, van assenyalar.

tracking