Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Vila tirarà endavant el ràfting “amb l'aigua que tinguem”

El cònsol anuncia que s’adaptaran a les condicions sense reclamacions
El ràfting a Sant Julià es tirarà endavant “adaptant-nos a l’aigua que tinguem”, segons va comentar el cònsol major en relació que la corporació és conscient que existeixen unes limitacions de cabal. Aquest va ser un dels punts que Josep Miquel Vila va comentar ahir en una trobada amb Toni Martí i Jordi Cinca. El cònsol es va mostrar confiat que el Govern “ens ajudarà en la mesura del possible” perquè el ràfting pugui tirar endavant. La petició de suport també s’estendrà a FEDA, tenint en compte que la parapública és qui pot gestionar el volum d’aigua que baixa pel
  • #11 Jaume
    (13/09/17 22:39)

    Es podria fer un pantano que gestioni feda. Uns tindran rafting i d'altres platges fluvials. Posats a somiar jajjajjjajjj

    Respondre
  • #10 Que ho avali amb el seu patrimoni!
    (13/09/17 21:40)

    Però es que ningú parará aquesta bogeria??? Que respongui amb el seu patrimoni per les perdues!!!

    Respondre
  • #9 Morty
    (13/09/17 18:29)

    Una puta vergonya.

    Respondre
  • #8 Julia
    (13/09/17 17:10)

    No patiu, ja farà pactes amb la capital perquè la font del Valira raji molt, i si cal amb la d'Escaldes ara que la tenen arreglada. Tot sigui per alimentar els amics.

    Respondre
  • #7 Carles Nuñez
    (13/09/17 17:02)

    Sense problemes .... paga el populatxo amb diners públics !!! És l'esport nacional, sense una llei de responsabilitat política això no és política, és la llei de l'embut, l'ample per a mi i l'estret per a tu.

    Respondre
  • #6 Pere
    (13/09/17 11:00)

    Naturlandia II.

    Respondre
  • #5 Oleguer
    (13/09/17 10:11)

    Accelera el Sr. Vila en la fugida endavant. Ha entrat ja en zona de pura irracionalitat feta de providencialisme i obsessió personal. Només disposem d'un aturador: consulta popular promoguda i executada per la ciutadania. Potser caldrien simplement una vintena de persones. Caldria evitar alguns petits errors d'altres consultes fetes a la parròquia. A favor del Sr. Vila treballa la resignació i la desafecció per la política d'una majoria dels ciutadans, desafecció i resignació especialment constatables a Sant Julià.

    Respondre
  • #4 Toni
    (13/09/17 09:41)

    podriem obrir puntualment l'aixeta de les aigües residuals !!!!

    Respondre
  • #3 karlitos
    (13/09/17 08:49)

    Es aquesta la voluntat d´un poble...?????? El cónsul governa per el poble o per interessos propris...??????. Es hora qu´el poble tingui la paraula perque es faci o NO el ràfting sr Vila.

    Respondre
  • #2 Conxi
    (13/09/17 08:37)

    Quin conte de Nadal és aquest? El Sr. Martí i el director de FEDA ajudaran perquè són bona gent, atentíssims, i ajuden sempre a tothom. D'això se'n diu una base ferma i sòlida per endegar amb totes les garanties el ràfting. Pobres finances comunals! Per fer política, caldrà fer obligatoris els tests psico-tècnics.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts