Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Reunió per tractar l'avanç de l'operativitat de l'aeroport de la Seu

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s’ha reunit avui a Madrid amb el ministre de Foment espanyol, Iñigo de la Serna.
El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s'ha reunit avui amb el ministre de Foment espanyol, Iñigo de la Serna.

Saboya es reuneix amb de la Serna per tractar l'avançament de l'operativitat de l'aeroport de la Seu

El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s'ha reunit avui amb el ministre de Foment espanyol, Iñigo de la Serna.

Actualitzada 12/09/2017 a les 13:58
El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, s’ha reunit avui amb el ministre de Foment espanyol, Iñigo de la Serna, per tractar els avançaments realitzats pel que fa al procés de certificació de l’aeroport d’Andorra-La Seu per la realització d’operacions de vol instrumental amb GPS. La reunió celebrada a Madrid dóna continuïtat a l’acord d’impuls d’aquest projecte que es va tractar en la reunió mantinguda entre el cap de Govern, Antoni Martí i el president espanyol Mariano Rajoy del passat mes de maig.

Aquesta seria la primera vegada a Espanya que s’implementi una aproximació de vol amb suport GPS en una pista verificada com a visual. El ministre de Foment espanyol ha informat al ministre Saboya que l’estudi aeronàutic presentat el mes de juliol passat per part d’Aeroports de Catalunya, s’està analitzant de manera intensa i coordinada per part de l’Agència Estatal de Seguretat Aeroportuària, AESA, així com per part de l’agencia governamental responsable de la navegació Aèria, ENAIRE.

Saboya i de la Serna han coincidit en la prioritat de garantir la seguretat de les operacions de vol, complint amb els estàndards internacionals en la matèria, i s’han compromès a seguir treballant conjuntament de manera coordinada.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts