Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Torres calma els veïns i assegura que Martí parlarà de The Cloud

El ministre d’Ordenament diu que l’edifici encara està previst al mateix solar
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha enviat per carta un missatge “de tranquil·litat” als comerciants i veïns de Riberaygua que demanaven treure la tanca de The Cloud del solar de l’antiga caserna de bombers, després que no hi hagués noves informacions de la construcció de l’edifici emblemàtic d’Andorra Telecom. Torres assevera que The Cloud està previst en aquest ter­reny, si bé afegeix que “el cap de Govern, Toni Martí, parlarà del projecte al debat d’orientació”.
En aquest sentit, el ministre d’Ordenament Territorial ha explicat al Diari que la setmana passada va fer arribar una carta a l’Associació de Comerciants de
  • #4 Carme
    (12/09/17 00:30)

    Doncs a hores d'ara deu ser l'únic que ho diu.

    Respondre
  • #3 JM
    (11/09/17 14:02)

    Vista a la situació i que no es sap per a que es vol fer aquest edifici, crec que la idea de una plaça es la millor solució. Errors en  el disseny,recordem estructures, mobiliari, llums, ...   en avingudes o plaçes s'han pogut solucionar, no sense dispendi de diners,però un  edifici no el podrem eliminar.    

    Respondre
  • #2 observador
    (11/09/17 08:56)

    Només podem constatar amb tot això, un desastre nacional en tots àmbits ! Ni més, ni menys !!!! DA resultarà ésser el pitjor govern que hem tingut ! Si torna a guanyar a les properes eleccions, o bé el sistema electoral que tenim no val rès  o bé els electors son curts de gambal ! No entenc que es pugui votar per gent tant nul·la ! 

    Respondre
  • #1 Ulldebou
    (11/09/17 08:16)

    Em la impressió d'un futur desastre. Tanta demora fa pudor. No saben ni per on començar ni quan. Una altra idea de grandesa com els túnels dels dos Valores... Els diners podrien anar a parar en d'altres coses més necessàries pel país. Com millorar serveis de la parapùblica o fer estalvis per períodes de vaques magres.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts