x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sanitat

Salut remet l'Institut Baselga al futur plec de bases del servei integral d'oncologia

El secretari d’Estat diu que si hi està interessat que es presenti i que si és la millor oferta guanyarà
El mateix dia que el director general de l’Institut Baselga, Jordi Mira, mostrés en declaracions al Diari la voluntat d’aquesta institució d’oferir un servei integral d’oncologia a Andorra, el secretari d’Estat de Salut, Joan Antoni León, va remetre el centre mèdic al plec de bases del concurs públic que el Govern licitarà en el futur per oferir aquest servei. Ho va fer en declaracions als mitjans de comunicació durant un pausa de la primera reunió de la taula de treball pel projecte del servei integral d’oncologia, que es va celebrar ahir al matí a la seu del ministeri de Salut.
“En
  • #6 URI
    (09/09/17 08:13)

    Pobre institut Baselga, ja ha begut oli si s'instal.le a Andorra. La pobresa d'esperit i els chanchullos Andorrinos els tiren cap abaix segur, com han fet SEMPRE que algú s'apropa de natros.

    Respondre
  • #5 Higea
    (06/09/17 20:14)

    Hi ha literalment milers de diferents tractaments per al càncer de si que s'utilitzen en diverses cultures al voltant del món. Molts, com els de la medicina xinesa,es basen en milers d'anys d'investigació i experiència,No obstant això, la indústria del càncer occidental, composta per les clíniques de càncer, grups sense ànim de lucre, les empreses farmacèutiques, hospitals, metges, escoles de medicina i revistes mèdiques, fan tot el possible per negar a les dones l'accés a aquesta informació i saviesa sobre el tractament o prevenció de càncer de mama. L'única cosa que se'ls ensenya és el punt de vista convencional, que es basa principalment en els tractaments nocius: quimioteràpia, radioteràpia i cirurgia.

    Respondre
  • #4 Ex pacient
    (06/09/17 17:23)

    Com acompanyant d'un ex usuari del Inst Bacelga nomes puc que agrair l'exquisit tracte rebut durant tot el tractament,tant per infermeres,administratius i metges que inclús ens trucava a casa per saber com es trobava Nomes podem dir GRAC

    Respondre
  • #3 Don Diners poderós cavaller
    (06/09/17 10:45)

    La privatització dels serveis Oncològics van en el sentit que els malalts paguin més. I com més malalt estiguis, més hauràs de pagar.

    Respondre
  • #2 negoci i prou!
    (05/09/17 21:25)

    Descripció d'una amiga afectada, en "tractament privat"(es a dir pagat-s'ho de la seva butxaca), ..."es com si estessis a una fábrica",res d'humanitat, et van passant d'un departament a l'altre, (axó sí previa desembutxacada de diners) i et sents un producte per al seu benefici"...

    Respondre
  • #1 Jurament Hipocràtic
    (05/09/17 10:17)

    La malaltia i la por a la mort s'han convertit en el negoci més lucratiu del planeta, molt superior al de les armes, les drogues o la prostitució.Desde el principi de la medicina hi ha una màxima que no es respecta per interessos econòmics, "si no pots curar, almenys, no ho empitjoris".

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts