Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Vidal augura canvis en el vot dels residents per l'acord amb la UE

El secretari d’organització de DA afirma que l’acostament a Europa pot portar a “cedir” en aspectes
com ara el dret de sufragi a les comunals
L’acostament a Europa podria comportar canvis en el dret de vot dels residents a les comunals. El secretari d’organització de DA, Esteve Vidal, afirma que l’acord d’associació amb la Unió Europea pot portar el Principat a fer passos per garantir que els ciutadans instal·lats al país puguin exercir el sufragi a les eleccions comunals, així com els andorrans que viuen a l’estranger a les locals. “Si Andorra s’acosta a la UE és probable que hi hagi una evolució també en el vot dels residents”, va remarcar, i va afirmar que en el marc del procés d’homologació que està duent a
  • #12 Francesc
    (02/09/17 19:59)

  • #11 Rosa
    (02/09/17 17:43)

    Que els hi ha promes el Rajoy? El virreinat?

    Respondre
  • #10 Pota negra
    (02/09/17 16:55)

    Creo que muchos andorranos no saben que significa para Andorra firmar la ley globalizadora del mercado interior,sus cuatro libertades fundamentales son una manzana envenenada para la libertad i independència de Andorra,habéis sido vendidos a la UE por un plato de lentejas,los andorranos no importan,importa la banca y sus beneficios. 

    Respondre
  • #9 Jordi
    (02/09/17 16:50)

    I què més dona aquesta notícia?  Som una colonia espanyola, hem perdut la nostra soberanía i independència per sempre. 

    Respondre
  • #8 Benvinguts CUP i ERC
    (02/09/17 15:42)

    Jajajajajaja ja vindra el Rufian i la Rahola als mitins jajajajajajaja caput Andorra... game over.... quina pena.... Andorra venuda a Catalibania

    Respondre
  • #7 Da = ruina del pais
    (02/09/17 10:56)

    Com que el Marti i el Cinca se'n van tant se'els en fot. Si s'ha de donar vot als residents això ho ha de decidir el poble i no quatre tios que estan de pas i es creuen salvadors de la patria.

    Respondre
  • #6 foxman
    (02/09/17 10:45)

    La tant mentada "identitat andorrana" en pirill (notis l'andorra vernacular), hi ara que farem dels inutils?... vull dir que unicament manca un Ministeri de Marina ple d'almiralls i capitans de yacht (anglicisme) ascendits a varis nivells amb trienis... lol... com diba (un altre a.v.) el Perez-Reverte mes val seure a esperar que els barbars vinguin i acabin amb nosatres d'una punyetera vegada.

    Respondre
  • #5 Sara
    (02/09/17 10:19)

    Fins ara quan parlem de la UE només vec la paraula cedir. Em sembla  lògic en un país on la majoria de residents són de fora jo inclosa no puguem votar. A veure si a Espanya fos el cas es permitiria o qualsevol altre país. Espero que aquest govern que en aquest cas ha començat l casa per el taulat  tema UE  l hi caigui la cara de vergonya de convertir un gran país en una ombra del que era.

    Respondre
  • #4 Canòlich
    (02/09/17 09:51)

    Potser que els barons de la Unió Laurediana posin fil a l'agulla: o refunden el partit abandonant aquell punt obscè de caciquisme evident que encara mantenen o malament ho tindran, d'aquí uns anys, a les eleccions comunals. Els residents no entenen gaire del poder de les grans famílies i de la seva inèrcia que encara és ben present.

    Respondre
  • #3 Peret
    (02/09/17 09:11)

    Fins que no quedi ni un sol andorrá i fins que no ens facin dessapareixer i anul.lin totalment no pararan,PROU DA,i PROU UNIO EUROPEA,ens han venut.

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts