Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Telecomunicacions

Andorra Telecom ja té 12.000 clients de televisió de pagament

Els paquets inclouen novetats, entre les quals que Movistar+ Familiar inclourà dos nous canals, Series Xtra i Gol
El director de Negociació Estratègica d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Andorra Telecom ja té 12.000 clients de televisió de pagament

El director de Negociació Estratègica d'Andorra Telecom Carles Casadevall.

ANA / M. F.
Actualitzada 31/08/2017 a les 12:58
Andorrra Telecom ja compta amb un total de 12.000 clients que estan abonats a la televisió de pagament. Una xifra que encara és més elevada si s’hi afegeixen els 2.000 que tenen el que s'anomena paquet mini, de TDT en alta definició més alguns canals més, tal com ha comentat el director de Negociació Estratègica de la companyia, Carles Casadevall. Així, ha posat èmfasi en el fet que, tot i que la xifra pot créixer, la penetració ja és "molt molt alta" perquè estaria al voltant del 41% de les llars, similar a la que es dona als països del nord d’Europa, on el fet de pagar per la televisió ja està més consolidat.

Aquestes han estat les xifres que ha facilitat Casadevall en la roda de premsa per presentar les novetats en l’oferta televisiva, algunes de les quals ja seran efectives a partir d’aquest divendres 1 de setembre. Així, el paquet Movistar+ Familiar incorpora dos nous canals: un de sèries, Series Xtra, i un d'esports, Gol. D’aquesta manera, el paquet Series Xtra, que fins ara era de pagament, es podrà veure pel canal 21 de manera gratuïta i els clients podran gaudir de propostes com 'Twin Peaks' o 'Juego de Tronos'. Casadevall ha destacat que aquest tipus de continguts tenen cada vegada "més importància" entre els que sol·liciten els clients. Pel que fa a Gol, es podrà veure un partit de la lliga espanyola i un altre de la Copa del Rei i dos de segona divisió per jornada.

Una altra novetat és que el paquet de sèries reduirà el seu preu de 4 a 3,5 euros mensuals, ja que quedarà integrat només pel Canal Movistar Series i comptarà amb novetats com 'El joven Sheldon', la temporada 3 d''Outlander', o 'White Famous'. Aquestes modificacions, segons Casadevall, es fan per adaptar-se als canvis que ha fet Movistar.

Un altre canvi serà el que s’aplicarà a partir de l'1 de gener del 2018 i és que el paquet Cine, que fins ara s’oferia gratuïtament dins Movistar+ Familiar, passarà a ser de pagament amb un cost de 10 euros mensuals. Es podrà contractar a partir de l’1 d’octubre.

A més, l’aplicació d’Andorra Telecom incorpora aquest mes de setembre dues novetats, com són el canvi de canal i el volum a través del mòbil i, a partir del primer trimestre del 2018, es vol aplicar una funcionalitat perquè els espectadors puguin veure els continguts dels darrers set dies o veure un programa, que ja estigui començat, des de l’inici. Al llarg de l’any que ve també és previst que es puguin veure canals en tecnologia 4K. Gairebé 5.000 clients s’han descarregat aquesta app, segons ha posat en relleu Casadevall.
  • #4 Juan
    (03/09/17 15:21)

    ens treuen 6 canals bons i posen 2 bastant simples, sobretot l'esportiu amb un partit per jornada, i cobrant el mateix. Jo ho tinc clar, em dono de baixa i que sapigueu que la culpa és nostra, per que si ens donéssim de baixa la meitat, les coses cambiarien, per això no permeten la competència privada, perquè així fan el que volen, despertar i donar-los un correctiu, per cert això de les trucades a l'estranger que comentava un company, dir-li que ja es paga bé, sense tenir la tele.

    Respondre
  • #3 JOSEP
    (31/08/17 20:34)

    Perquè som tan negatius ! i no mirem lo bo del servei, tinc telefòn a França a a Espanya .. i realment us creieu que el servei es molt millor? ... doncs no.. et pots tirar dues hores esperant una resposta .. etc. etc. mirem lo bo, no només lo dolent.

    Respondre
  • #2 Gabriel
    (31/08/17 20:22)

    Mmm, treuen 6 dels canals més interessants del pack obligatori per tenir la televisió per fibra, però continuen cobrant el mateix.... Em sembla una autèntica presa de pèl, per no dir alguna cosa més forta. Què hem de pagar nosaltres ara els diners que perden amb el roaming?

    Respondre
  • #1 Carme
    (31/08/17 17:08)

    M'agradaria veure el compte d'explotació i resultat del servei de TV. Que és deficitari ho sabem, però que ens costa a tots una mala decisió política? i qui hi guanya realment?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts