Termolúdic

Caldea prova el nou sistema de llums

El nou sistema d’il·luminació nocturna amb LED estarà en marxa el 21 de setembre vinent

Caldea prova el nou sistema de llumsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre termolúdic Caldea es prepara per inaugurar, el proper 21 de setembre, la il·luminació exterior amb sistema LED que tindrà a partir d’ara la seva torre. Els tècnics que n’han fet la instal·lació van provar anit les diverses possibilitats del sistema pel que fa a color, intensitat i vibració.

El projecte busca donar una major rellevància visual a un dels edificis destacats de l’skyline d’Escaldes-Engordany. Patrícia Garcia, cap de màrqueting i vendes del termolúdic, explica que la nova il·luminació està formada “per diferents tires de llum repartides a les arestes de la torre” i que “ofereix múltiples possibilitats”. La intenció dels responsables del termolúdic és que la il·luminació habitual tingui els colors corporatius, blau i blanc d’intensitat suau. Amb la resta de tonalitats, es podran programar actuacions puntuals. “En la línia del que fan altres edificis icònics arreu del món, com la Torre Eiffel quan se celebren efemèrides”, comenta Garcia.

El sistema de llums s’encendrà cada nit quan enfosqueixi i s’aturarà uns minuts després de la mitjanit. Els responsables de Caldea es plantegen, a més, la possibilitat que la torre pugui marcar les hores en punt amb una petita vibració. El projecte, que ha comptat amb una inversió de 80.000 euros per part de Caldea, ha anat a càrrec d’una empresa andorrana. La inauguració es farà d’aquí a tres setmanes amb un acte simbòlic en què assistiran autoritats i membres del consell d’administració, així com persones vinculades al termolúdic.

Caldea prova el nou sistema de llums

tracking