Salut

La CASS aprova el conveni amb els metges i preveu la signatura “en els millors terminis”

La CASS aprova el conveni amb els metges i preveu la signatura “en els millors terminis”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració de la CASS va validar ahir el conveni amb el Col·legi de Metges que ha de regular la vinculació dels professionals amb la Seguretat Social. La CASS va aprovar el text després que els representants de les dues entitats el negociessin i el validessin, també per part del Col·legi de Metges. Un cop fets aquests tràmits els dos organismes hauran de signar el conveni, circumstància que tindrà lloc “en els millors terminis”, segons va informar ahir la CASS a través d’un comunicat.

L’aprovació del text arriba després que aquest hagi patit diverses pròrrogues per les crítiques i divergències de la parapública envers la formació continuada dels professionals i la figura del metge referent, entre altres. L’acord està suspès des de final de l’any passat, quan la CASS el va denunciar, però des de llavors hi ha hagut bona sintonia entre ambdós col·lectius malgrat les diferències, segons els responsables de la CASS.

Millora de l’atenció

El Consell d’Administració de l’ens també va aprovar ahir l’adjudicació de la primera fase del projecte Oxigen que ha de permetre actualitzar els sistemes d’informació de la parapública per així millorar l’atenció a l’usuari i l’eficiència de l’ens, segons va detallar.

El projecte, adjudicat a l’empresa Blau Advisors, consisteix en l’elaboració d’un mapa dels processos de la parapública i la seva definició i millora. Per altra banda, a la reunió d’ahir també es va ratificar l’adjudicació del subministrament de pantalles i ordinadors personals a les empreses Ofijet i Andorsoft.

tracking