Detenen un treballador d'un restaurant per donar un cop de puny a un company

Detenen un treballador d'un restaurant per donar un cop de puny a un company

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un treballador de 53 anys d’un restaurant va ser detingut la nit de divendres, a tocar de la mitjanit, després de propinar un cop de puny a un company de feina. Segons va explicar la policia, que va acudir al lloc (ubicat a Andorra la Vella) alertada pels fets, l’agressió es va produir al mateix establiment i per desavinences laborals. L’home, resident, va ser detingut acusat d’un delicte contra la integritat física.

Unes hores després, a les cinc de la matinada de dissabte, el cos d’ordre va arrestar dos empleats d’un local d’oci també de la capital per la mateixa infracció: un delicte contra la integritat física. Tots dos, homes residents de 36 i 34 anys, respec- tivament, estan acusats de provocar lesions a dos clients que van fer fora del negoci perquè, segons van relatar els detinguts, havien provocat aldarulls a l’interior de l’establiment.

Tanmateix, la policia va detenir durant la passada setmana dos homes més (residents de 36 i 55 anys) per delictes contra la integritat física en l’àmbit domèstic. El primer va ser controlat divendres a la nit a Andorra la Vella i el segon diumenge, també a la nit, a Sant Julià de Lòria.

De les onze detencions practicades pel cos durant la setmana passada, sis van ser per conductors enxampats amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa. Tots els arrestos es van produir després de controls rutinaris duts a terme pels agents. La taxa més elevada la va donar un jove resident de 20 anys amb un positiu d’1,91 grams per litre de sang. Els arrestats van ser cinc homes i una dona d’edats compreses entre els 20 i els 38 anys.

tracking