JUSTÍCIA

Busquen al responsable de l'hípica de l'Aldosa

Un jove empleat va quedar paraplègic per un accident amb un tractor

Busquen al responsable de l'hípica de l'Aldosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primer Govern i des d’ahir la Batllia busquen el responsable de l’empresa Estribo Club l’Aldosa perquè fa gairebé un mes que es va esgotar el termini perquè presentés la documentació sobre seguretat i higiene en el treball en relació a l’accident que va patir un dels empleats i que li ha provocat una paraplegia de cintura en avall. El BOPA va publicar ahir la citació per al responsable del club d’hípica perquè l’home es troba en parador desconegut i no ha estat possible entregar-li la notificació en mà.

El sinistre va tenir lloc fa quatre mesos, quan un jove empleat portava el tractor amb bales de palla. Una d’uns 200 quilograms van desprendre’s i va caure damunt el treballador, produint-li danys severs. El responsable de l’hípica tenia fins al 28 de juny per presentar la documentació sobre les mesures que tenia implementades l’empresa de seguretat i higiene en el treball. L’home va presentar només un document i Govern li va donar de termini fins al 28 de juliol perquè portés la resta de la documentació i el manual d’instruccions del tractor amb el qual va patir l’accident l’empleat. Des de fa gairebé un mes els intents per contactar-lo han estat infructuosos i el Govern va trametre a la justícia la citació perquè fos inclosa al BOPA. Un dels punts importants segons fonts properes al cas, és saber si el tractor havia estat modificat per adaptar-lo a alguna feina concreta.

Cal recordar que el noi va ser traslladat a Barcelona després de l’accident on va ser intervingut. Després de la intervenció va començar un període de recuperació en un centre especialitzat de Barcelona.

tracking