Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ordre públic

Rebuig al pacte d'Estat de seguretat

L’oposició en ple denuncia la pèrdua de recursos humans que ha patit la policia en els últims anys i considera que el Govern va tard
L’oposició en ple va criticar ahir la proposta del cap de Govern, Toni Martí, d’impulsar la creació d’un pacte d’Estat sobre seguretat i lluita antiterrorista que passi pel reforç del cos de policia. Liberals, PS i SDP van coincidir a destacar que la unitat especialitzada en ter­rorisme ja existeix però s’ha deixat inhàbil per la pèrdua de recursos humans que ha patit el cos els darrers anys. La consellera liberal Judith Pallarés va denunciar que “amb la quantitat de policies que es van prejubilar i la gent que ha marxat el departament especialitzat que hi ha a la policia ha
  • #12 Xapes
    (23/08/17 20:56)

    Cal ser discret, seriós i rigoros. No surtir per peteneres com fan el marti i el moreno, (quin tandem ¡).

    Respondre
  • #11 Duc
    (23/08/17 19:41)

    Cap de govern i ministres Cinca, Espot, Vila ... en els vostres anys de mandat han plegat bons professionals. Professionals amb capacitat, carisma i experiència. Ara es despenja amb crear una "unitat antiterrorista", com aquell que crea una brigada de paletes (amb respecte). Quina cara !. No teniu ni idea. Et penses que els mossos han reaccionat així per un curset ?. Val més que no passi res, ja veuriem que fa el de les medalles i els altres.

    Respondre
  • #10 policia jubilat
    (23/08/17 17:36)

    I pensar que el Sr. Martí quan va venir per primer cop a les dependencies policials per fer el seu discurs electoral dient que no tocaria les sous, que eren sagrats, que abans es podien fer ajustaments més apropiats, i un cop arriba al poder el primer que fa és retallar els sous públics... a mi no em sobta que ara digui aquestes tonteries després de les actuacions tan poc estratègiques que ha prés en nom del país. Tots sabem que l'únic element diferenciador d'Andorra a Europa és la nostra preuada seguretat ciudadana. Pero bé, ell sempre ha pensat al contrari del que ha dit. Espero pel bé del país que algún día algú amb més sentit d'Estat pugui prendre les mesures necessàries per redreçar la policia, tot i que sinceramente ho dubto molt, vist tot el que s'ha fet, s'esta fent i les nous reclutes que hi estan entrant. Bona sort a tots!

    Respondre
  • #9 Josep
    (23/08/17 17:20)

    Anna va dir..
    Exacte, unes jardineres a Vivand i a altres llocs massificats per començar i ja. I després a refer la policia que el senyor Cinca s'ha carregat amb les retallades. I els policies de servei (igual que els agents de circulació) menys mirar el whatsapp de manera descarada i estar més a l'aguait de si passa alguna cosa.

    Respondre
  • #8 M.F.R
    (23/08/17 16:33)

    Ara ja no sou a temps a recuperar una policia com la que hi havia fa uns anys en darrera, han marxat alguns veterans que tenien experiència i ens queden molt jovent que tenen ganes de treballar gens responsables, poca iniciativa, alguns molta ganduleria i poca professionalitat !!! i per si fós poc molta xuleria i mala educació. No generalitzo però en tenim més d'aquests que no pas dels de la vella escola. Els que es presenten actualment són noiets que no tenen feina i s'esxaminen a tots els edictes és a dir que no es perquè tinguin vocació de policia i altres que es presenten per després passar a bombers en un edicte intern. Així que la Policia aquest Govern se la carregat amb les retallades i altres marranades ! en lloc de respectar-la i cuidar-la perquè no ens enganyem només s'aprecia la Policia en fets importants i greus i quan es necessita de debó. Sinó tot són critiques.

    Respondre
  • #7 Antonio
    (23/08/17 14:22)

    Quina pena aquest de DA jajajajajjajajajaj Pals de cecs . Quin merde que lieu . Espatllo , arreglo , espatllo , arreglo , i alegria 

    Respondre
  • #6 Com abans clar que si !!
    (23/08/17 12:42)

    Pere va dir..
    Aixo Sr.Pere, una Andorra com abans, i tu de quina casa ets??? El senyor com vol que ens adreçem al parlar-li?? Patró? Amó?? Exelencia??? I al metge anirem a la seu com abans, desperta Pere estem al segle XXI !!!  Continuem sent exclaus, no pateixi mestre , algun servei haurem de donar als treballadors, seguretat, sanitat,...voste privatitzaria tot i a fer caixa, com abans, sort que la actitut a evolucionat una mica, i la gent com voste es sols un record !!!

    Respondre
  • #5 ciutadà
    (23/08/17 11:25)

    que vol arreglar ara i com preten fer-ho? si va ser ell i la seva política contra els Policies la que ha desfet el Cos! imposible recuperar-lo al nivell professional que estaba...

    Respondre
  • #4 Pere
    (23/08/17 10:46)

    Sobren tots. Polítics, funcionaris i neofuncionaris. Imagineu-vos una Andorra sense ells, una Andorra com la de abans. Qui vulgui fer caixa, que demostri el que val al sector privat.

    Respondre
  • #3 Quin munt de medalles
    (23/08/17 09:18)

    Gràcies DA, sou els artifexs de tanta jubilació anticipada i deixar la policia en calces mullades, i el que li espera, policies a 1500€, treballant nits, caps de setmana, festius, bronques, baralles, etc.. Viva DA (ironia jeje). Per cert quanta medalla més xula porta el director, que haurà fet, quins mèrits?

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts