La policia deté cinc persones per una discussió de trànsit

Un home i una dona també són arrestats a Sant Julià de Lòria després d’agredir-se mútuament

La policia deté cinc persones per una discussió de trànsitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc persones van ser detingudes diumenge a Escaldes-Engordany després d’esbatussar-se per una discussió de trànsit. Tots estan acusats d’un presumpte delicte contra la integritat física i a un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Els fets van tenir lloc a dos quarts de dues de la tarda quan la policia va detenir primer una dona i un home residents de 21 i 23 anys que anaven plegats i que estaven ferits de diferent consideració a la part alta de la parròquia d’Escaldes. Posteriorment, en un carrer d’Andorra la Vella, els agents van interceptar l’altre grup que va participar en la baralla i que estava format per tres homes no residents que anaven junts. Dos tenen 35 anys i un d’ells, 26. La policia va controlar el cotxe i el conductor va donar positiu al control d’alcoholèmia (1,09 g/l).

Un total de 17 persones –incloses les de la disputa– van ser detingudes la setmana passada al Principat. Un noi i una noia de 26 i 23 anys respectivament, van ser arrestats dissabte a Sant Julià de Lòria com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. La policia va presentar-se al domicili particular de la parella després d’una agressió mútua. Dimarts passat, un jove resident de 23 anys va ser detingut per agredir presumptament la seva parella a Encamp. Està acusat d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van apuntar que la dona presentava lesions en un braç. L’endemà, dimecres, els agents també van arrestar un altre jove resident de 18 anys per un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En arribar al lloc dels fets, la presumpta víctima va declarar haver patit amenaces, injúries i diferents agressions.

Durant l’última setmana, sis dels disset detinguts van ser arrestats per haver superat el màxim permès en diferents controls d’alcoholèmia. Un home no resident de 34 anys va ser arrestat divendres a la nit per donar una taxa de 2,05 g/l, la més alta en un control d’alcoholèmia els últims set dies. La segona amb una taxa més alta va ser la jove resident de 23 anys que va tenir un accident a Ordino. Circulava amb una taxa d’alcohol de 2 g/l. Un altre dels detinguts és el conductor del quad de 45 anys que dimecres passat a la matinada va patir un accident a Encamp en què la seva acompanyant, una dona resident de 42 anys, va resultar ferida. L’alcoholímetre va determinar que el conductor del quad circulava amb 1,30 g/l.

tracking