Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Miquel Aleix

“Ningú podrà demanar el vot pel no a l'acord d'associació”

El conseller general demòcrata afirma que les quatre grans reformes del govern estaran aprovades el 2019 i veu imprescindible que es faci un referèndum sobre l’acostament a la UE
Miquel Aleix Areny ha viscut com a polític els moments més rellevants de la història moderna del país. Testimoni com a parlamentari tant de l’era preconstituent com de la constituent, anuncia que no es tornarà a presentar a les eleccions generals i que aquesta és, per tant, la seva darrera etapa com a conseller general. Dedicat a la política des del 1983, diu que és el moment de deixar pas.

Quina valoració fa de l’activitat parlamentària dels darrers anys?
Aquesta última legislatura ha estat intensa a nivell de treball parlamentari. A l’inici vam tenir la problemàtica de l’afer BPA, que ara ja
  • #11 #1
    (25/08/17 09:04)

  • #10 caty
    (23/08/17 07:18)

    Pere va dir..
    No els rics ja han marxat... els rucs i els mantinguts. Per aixó ens fa falta la UE, per més subvencions. VERGONYA HAURIEU DE TINDRE DA!

    Respondre
  • #9 on anem
    (22/08/17 12:50)

    aquest titular es molt agoserat, cada persona som un mon, cada persona tenim els nostres sentiments... pel que fa el meu cas us puc assegurar que ja us ho fareu, a caseta tranquilet. Tots els politics actuals, sense cap exepció no sou estadistes, esteu guardant el kiosket dels vots, pacteu entre vosaltres per interessos de partit, com voleu que us vegin des de fora si per una cadira esteu al costat d'un cap de govern que sempre ha estat el vostre adversari politic, des de generacions. Ell no ha canviat sempre sera lliberal, voste si que ha deixat molt baixa la auto estima d'un elctor de AND, el sol agrupament amb idees de futur, amb un estadista al cap davant, amb uns consellers amb personalitat, amb sentit comú, independents... enfi com a persona sempre sereu un gran home humil, amic dels amics, com a politic gracies per la constitucio, gracies per caldea, gracies lleis fonamentals... els ultims 8 anys !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Respondre
  • #8 foxman
    (22/08/17 08:12)

    L'oracle ha parlat!... referendum JA!

    Respondre
  • #7 Pere
    (21/08/17 20:05)

    Aquí, només quedaran els rics, els rucs i els mantinguts.

    Respondre
  • #6 Escaldenca
    (21/08/17 18:08)

    Ja era hora que es retirés tenir en compte que durant la seva trajectòria política en públic ha dit una cosa i en privat la contrària.Ja el coneixem i no crec que vostè sigui el mes adient per demana ni aconsella cap tipus de votacio' Amb carinyo li dic vagi a vendre oli que el pais no el trobarà pas a faltar No crec que passi a l'història com a gran polític  Excepte per aquells que sempre fan la pilota

    Respondre
  • #5 RJ
    (21/08/17 13:08)

    Jo tot el que vingui o provingui, directa o indirectament, de DA la meva decisió és i serà un NO. Tot el que faci olor de Martí o Cinca serà un NO tant gran i ferm com les muntanyes.

    Respondre
  • #4 albert
    (21/08/17 12:27)

    jajajjajajaja

    Respondre
  • #3 Error 404 not found
    (21/08/17 11:21)

    Regne Unit es surt de l'escombriaire que és ja Europa, i nosaltres com estúpids volem entrar sigui com sigui, estem bojos, hem venut la nostra sobirania a canvi de res, ens han enganyat com a xinesos.

    Respondre
  • #2 Juan
    (21/08/17 10:07)

    Ja ! Ja! Aixó ho diu el Sr. Aleix. Els Francesos i els Holandesos van dir no a la constitució europea, el Sr. Sarkozy també es pensava que no es podia votar "no". Els Anglesos han votat el Brexit...el Sr. Cameron va haver de dimitir, també es pensava que no es podia votar "no".

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts