TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Atemptat a Cambrils

Abatuts cinc terroristes que volien cometre una altra massacre a Cambrils

Ha mort una de les dones ferides i un agent dels mossos es troba en estat greu

Abatuts cinc terroristes que volien cometre una altra massacre a Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mossos d'esquadra van abatre ahir a la nit cinc terroristes a Cambrils (Tarragona) que pretenien atemptar a la localitat hores després de l'atropellament massiu que a la tarda va deixar 13 morts al centre de Barcelona.

Malgrat que inicialment el balanç era de sis persones ferides, fa pocs minuts s'ha confirmat la mort d'una dona de 61 anys que estava ingressada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. La dona estava en estat crític. L'atac va deixar cinc persones més ferides, entre elles un agent dels mossos d'esquadra que es troba en estat greu.

En un primer moment hi havia quatre terroristes morts i un cinquè autor ferit i detingut. Poc abans de les quatre de la matinada, però, els mossos van anunciar la mort d'aquest cinquè terrorista. Els atacants anaven en un vehicle i armats amb cinturons explosius. Finalment aquest matí els mossos han confirmat que es tractava de cinturons falsos.

Tot va començar quan els terroristes es van saltar un control a l'entrada de la ciutat, donant inici a una persecussió policial. Quan intentaven escapar van atropellar diverses persones que passejaven pel passeig, sis de les quals van quedar ferides.

tracking