Un conductor ebri, arrestat després de patir un accident

La seva acompanyant va patir un traumatisme cranioencefàlic del qual es recupera a l’hospital

Un conductor ebri, arrestat després de patir un accidentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un resident de 45 anys després que patís un accident en el qual va resultar ferida la seva acompanyant, una dona, també resident, de 42 anys. Els fets van passar pels volts de les dues de la matinada de dimecres a l’avinguda François Mitter­rand, gairebé a l’altura de l’a­vinguda Rouillac, a la parròquia d’Encamp. Segons va informar el cos policial, l’home, que conduïa un quad amb matrícula del país, va donar positiu en el preceptiu control d’alcoholèmia que se li va realitzar després del sinistre, amb un índex d’1,3 grams per litre de sang de manera que va ser arrestat a l’instant.

La seva acompanyant va ser traslladada al Nostra Senyora de Meritxell en ambulància, on va ingressar amb un diagnòstic de traumatisme cranioencefàlic que va obligar a mantenir-la en estat semicrític a la unitat de cures intensives.

El cap de guàrdia va informar que la dona es trobava “estable, totalment conscient i molt tranquil·la, i si no hi ha cap variació en les pròximes hores, podrà pujar a planta demà mateix [per avui]”. L’accident li va provocar una fractura a un dels ossos de darrere de l’orella, i quan abandoni l’UCI l’atendrà directament l’otorinolaringòleg.

Fonts policials van explicar que van ser els vianants que van presenciar l’accident els que els van avisar, i que quan ells van arribar el servei sanitari ja es trobava atenent la pacient. Les mateixes fonts també van comentar que el detingut podria haver passat ja a disposició judicial.

tracking