reportatge

Gimcana amb pluja d'ous per als participants a Encamp

Una quinzena de joves van participar en el tradicional Ral·li sorpresa, en què van haver de superar vàries proves per aconseguir els 300 euros que han de destinar a un sopar, o no.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa major no s’entendria sense el tradicional Ral·li sorpresa, clar que des de fa deu anys no se celebra sobre rodes, pròpiament, sinó que les proves que realitzen els participants són a peu. Aquesta activitat es remunta a una trentena d’anys enrere i “es feia amb cotxes, però ara ja no. Era bastant perillós”, explicava el Tiago da Silva, membre de la comissió de festes. Una quinzena de joves, repartits en tres grups, no van voler fallar ahir i van decidir apuntar-se en aquesta aventura que se sap com comença però no com acaba. Només hi ha dues premisses clares; es divertiran molt i optaran a guanyar 300 euros, que es destinen a un sopar, en teoria. “És la primera vegada que hi participo i no crec que gua-nyem, encara que sempre hi ha la possibilitat de donar la campanada”, comentava el Pau Llorenç. Al seu costat hi havia una de les seves rivals, que també participava per primera vegada. “Ens vam animar també a última hora. No ens ho vam pensar gaire perquè si no potser no ens hauríem atrevit”, reconeixia.

La primera prova consistia a portar la “llista de la compra”, un seguit d’objectes, entre els quals hi havia matrícules de cotxes d’Andorra i de l’estranger, dos condons caducats, un diari de l’11 d’agost, 30 sostenidors o un litre de sangria. Un dels grups va haver de tornar fins al súper després de portar un litre i mig de tinto de verano. La comissió no el va acceptar perquè “això no és sangria!, i no podem fer excepcions”. L’Antonio Navarro, participant, confessava que el més difícil havia estat recollir “les 15 pilotes, encara que per la majoria d’objectes tenim l’ajuda de la gent del poble”.

A més d’arrossegar un cotxe amb cordes, i rebre una pluja d’ous dels seus companys, van pujar fins a la torre del Moro amb safates d’aigua fins a omplir una galleda. Això sí que és una prova dura.

Gimcana amb pluja d'ous per als participants a Encamp

Gimcana amb pluja d'ous per als participants a Encamp

tracking