Societat

La música i les festes majors omplen d'alegria el país

La música i les festes majors omplen d'alegria el país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els esdeveniments musicals i les festes majors estaran presents durant tot el dia a gairebé totes les parròquies. Ahir va començar la d’Encamp, que s’allargarà fins demà, quan acabi amb el tradicional castell de focs. Abans, però, es farà el concurs de pesca als Cortals d’Encamp, es farà un altre concurs, el de botifarra, i tindrà lloc el conegut ral·li sorpresa, amb els adults més joves participant en una gimcana motoritzada. Els espectacles infantils de la plaça dels Arínsols deixaran pas a la ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella i després es farà el repic de campanes per acabar amb els balls de nit, al Prat Gran, a partir de les 22.30.

A la Massana també comencen les festes majors, i ho fan amb un repic de campanes. Durant tot el dia hi haurà activitats per a tota la família, com ara espectacles infantils, la festa de l’escuma, el tir al plat al camp de tir de Pal, puntuable per al torneig d’estiu, i entre els dos concerts de l’orquestra Sabor, Sabor, una hamburguesada per agafar forces.

Elvis & The Blue Moon Boys faran el seu particular tribut al rei del rock, des de la plaça de la Rotonda de la capital i, a Escaldes, Jay Lem’on tocarà dins el cicle Músiques del món.

tracking