Dues persones arrestades per robar 22 cartons de tabac

Un dels detinguts també serà acusat d’un delicte d’usurpació d’identitat

Dues persones arrestades per robar 22 cartons de tabacFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir a dues persones acusades de delictes contra el patrimoni després que els confisquessin 22 cartons de tabac, sostrets el passat dia 12 en un establiment del Pas de la Casa, segons va publicar el cos en el seu balanç setmanal de detencions. Els fets van succeir al voltant de les 10.00 quan els agents van arrestar els dos homes, de 21 i 34 anys, no residents, després d’haver comès el delicte pel qual se’ls acusa. Al més gran dels dos, a més, se’l va denunciar per usurpació d’identitat, en haver presentat una fotocòpia d’un document d’identificació que corresponia a una tercera persona.

La policia també va detenir un jove de 24 anys, no resident, al pas fronterer francoandorrà quan intentava entrar al país en possessió d’1,1 grams de cocaïna, 4 pastilles d’èxtasi i 1,6 grams de marihuana. En el balanç de detencions hi constava un únic cas d’arrest per conducció sota els efectes de l’alcohol. Va ser el dia 13, al voltant de les 5.00 quan un resident de 26 anys va patir un accident on es van provocar danys materials, amb una taxa d’alcoholèmia que superava el gram/litre de sang.

Dues persones més van ser detingudes per delictes contra la integritat física. El primer va ser a Escaldes-Engordany, quan un resident de 21 anys es va barallar amb un altre de 24. El segon es va produir després que un resident de 54 anys ferís al nas el fill de la seva parella després d’una disputa familiar.

ACCIDENT I AMB EL PERMÍS SUSPÈS

Un resident de 74 anys va ser arrestat divendres passat per cometre, presumptament, un delicte contra l’administració de justícia després que l’enquesta policial determinés que ell conduïa un vehicle que es va accidentar a l’Aldosa, a Canillo, tot i tenir el permís de conduir en suspensió per una ordenança judicial. L’interessat va fugir després de patir l’accident on va provocar danys materials.

tracking