Seguretat

41 candidats opositaran per ser agents de policia

Les proves de selecció per cobrir deu places al cos començaran el 4 de setembre vinent

41 candidats opositaran per ser agents de policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

41 persones (36 homes i 5 dones) han presentat candidatura per optar a una de les deu places d’agent de policia, segons va informar ahir en un comunicat el mateix cos. El termini per postular a la promoció número 53 va finalitzar ahir a les dues del migdia.

Dilluns vinent tindrà lloc a l’edifici administratiu de l’Obac, a Escaldes-Engordany, una reunió informativa amb els candidats per explicar-los com es durà a terme el procés i els terminis. Està previst que a partir del 4 de setembre vinent s’iniciïn les proves de selecció, que duraran fins al mes d’octubre. A partir del mes de novembre els candidats que hagin estat escollits després de superar les proves començaran una formació general. Se’ls instruirà sobre legislació penal, en normativa administrativa, en tir i en tècniques d’intervenció, i posteriorment s’incidirà en l’aplicació pràctica de tots els coneixements adquirits.

La convocatòria que es va tancar ahir és la segona que es fa enguany per cobrir places al cos de la policia. A l’anterior que es va convocar per cobrir 31 places d’agents i que es va tancar el mes de maig passat s’hi van presentar un total de 79 persones (66 homes i 13 dones).

tracking