Detingut per atacar els agents amb un ganivet

Els membres del cos el van poder reduir però van haver d’utilitzar la força

Detingut per atacar els agents amb un ganivetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns 31 de juliol un home, resident de 45 anys, després d’atacar amb un ganivet de “grans dimensions” els agents que l’intentaven detenir al seu domicili particular, situat a Escaldes-Engordany. Els agents van poder neutralitzar l’agressor –l’atac es va produir pels volts de dos quarts de deu de la nit– fent ús de la força, segons s’indica en el comunicat de detencions setmanals que la policia fa públic cada dilluns. L’home està acusat de delictes contra la integritat física i moral, la llibertat, la seguretat col·lectiva i la funció pública.

Els fets van succeir després que fos requerida la presència d’una patrulla al domicili de l’arrestat, ja que el resident es va presentar a l’habitatge “molt nerviós, increpant un familiar i amb intencions d’autolesionar-se”. A més d’agents de la policia hi van intervenir membres del cos bombers i del servei de circulació. Va ser en aquell moment quan l’home va perdre l’autocontrol i es va abalançar contra el interventors amb el ganivet de grans dimensions.

La d’aquest resident és una de les catorze detencions que la policia va realitzar la setmana passada. En una de les intervencions va ser arrestat dimarts passat a Canillo un no resident de quaranta anys per un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els agents es van presentar al domicili conjugal després que l’home agredís la dona. Per un delicte similar es va detenir també dimarts, en aquest cas a Sant Julià de Lòria, un resident de quaranta anys que va agredir la dona al domicili conjugal. Hi va haver una tercera persona arrestada per violència domèstica. Dimecres una resident de 54 anys va ser detinguda per agredir el fill menor d’edat.

Per últim, es va detenir la matinada de dimarts un jove resident de vint anys que conduïa malgrat tenir una suspensió governativa del permís de circulació.

VUIT POSITIUS PER ALCOHOLÈMIA

La policia va detenir la setmana passada vuit persones per delictes contra la seguretat en el trànsit, totes per donar positiu per alcoholèmia. Sis ho van ser en el marc de la campanya de controls preventius que realitza el cos durant l’estiu coincidint amb les festes majors. Els dos restants van ser detinguts en controls rutinaris. Destaca el positiu d’un resident de 30 anys que va donar 2,26 g/l.

tracking