Condemna de l'agressió masclista a una companya

La víctima va requerir atenció mèdica i psicològica pels cops de la parella

Condemna de l'agressió masclista a una companya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va requerir dimarts passat atenció mèdica i psicològica pels cops que li va propinar la parella. Ho van decidir denunciar els seus companys de feina a través de la xarxa social Facebook després d’haver-ho consultat amb ella, per deixar palès el seu rebuig a la violència de gènere i perquè, tal com va posar de manifest el responsable de El Rebost del Padrí, l’empresa per a la qual treballa la víctima, Pep Escolà, als agressors “se’ls ha de parar els peus”.

El mur de la pàgina que l’empresa de restauració té a la xarxa social llueix un missatge contundent en què posa de manifest que està contra qualsevol tipus de violència, però que especialment la que afecta les dones “no es mereix res més que el menyspreu per tot l’equip de El Rebost del Padrí i de tota la societat andorrana”. Des de l’empresa s’agraeix, així mateix, l’atenció immediata que va rebre la víctima, que va haver de ser atesa a urgències pels cops patits, a banda de requerir assistència psicològica, per part dels serveis especialitzats de l’administració. Tanmateix, van clamar perquè la justícia actuï amb la “màxima contundència” contra l’agressor.

Escolà va explicar que la víctima es recupera a casa de les lesions patides i que està de baixa laboral, però que en un parell o tres de dies podria reincorporar-se i “ella també en té ganes”. Els fets haurien succeït al domicili de la dona, però la policia va declinar ahir donar informació sobre la seva intervenció o sobre si l’agressor va ser detingut. L’entorn laboral de la víctima no tenia coneixement que patís una situació de maltractaments.

tracking