Setze persones controlades per conduir sota els efectes de l'alcohol

En tres casos, la policia va intervenir perquè havien patit un accident amb danys materials

Setze persones controlades per conduir sota els efectes de l'alcoholARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El balanç de detencions que publica cada setmana la policia informava que durant la passada es van controlar 24 persones, 16 de les quals per sobrepassar els límits d’alcohol permesos. Els controls d’alcoholèmia que aplica la policia, en el marc de la campa­nya d’estiu, han permès la detenció d’aquestes persones, la majoria de les quals superaven el gram per litre de sang i, a més, en tres ocasions es va requerir la intervenció del cos policial després que haguessin patit un accident amb danys materials. En un d’aquests, un resident de 21 anys va donar una taxa d’1,86 g/l, la més alta registrada durant la setmana. Un resident de 31 anys es va veure involucrat en un accident en el qual va resultar ferit tant ell com el copilot que l’acompanyava i a més de donar positiu en alcohol, també ho va fer per estupefaents.

Etiquetes:

Altres detinguts van ser dos no residents a la frontera del riu Runer, quan volien entrar al país amb 3,9 grams d’speed, 1 de ketamina i 1,5 grams més d’haixix. A Escaldes, una resident de 22 anys va ser controlada després de tenir una reacció desproporcionada amb els agents durant les festes majors de la parròquia i, a Canillo, un resident de 38 anys va ser detingut per resistència i desobediència greu a l’autoritat, després que es negués a retirar el vehicle estacionat de manera il·legal en una estació de servei.

Un home i una dona residents, de 52 i 65 anys, van ser arrestats i acusats d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, igual que un altre resident de 21 anys, a Encamp.

tracking