Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

El Govern retira la custòdia del gos agredit a Santa Coloma

Ho fa de manera provisional, fins que el cas es resolgui per la via judicial
El departament d’Agricultura retirarà de manera provisional la custòdia del gos agredit presumptament pel seu propietari dimecres passat a Santa Coloma. Fonts del Govern expliquen que el departament ha obert un expedient per sancionar el propietari per la via administrativa si s’acaben demostrant els fets. L’expedient, però, està ara aturat fins que el cas no es resolgui judicialment, i fins que el Tribunal no emeti una futura sentència el departament no podrà donar continuïtat al cas.
Ara bé, el fet d’obrir aquest expedient administratiu ja permet al Govern retirar l’animal de la custòdia del seu propietari. Si la resolució de l’expedient
  • #19 Cuki
    (28/07/17 12:33)

    Un animal es respecta igual que a una persona. Qui no respecta una criatura indefensa tampoc respectara una persona.  Enduriment de les penes contra els maltractradors. Respecte al commentari que hi ha gent que té animals en lloc de tenir es la stupidesa mes gran que he llegit! Tinc animals i els adoro i faria qualsevol cosa per ella pero també tinc una filla i l'estimo més que res al món. Els animals formen part de la familia. Qui fa mal a un animal esta clar que no está gaire bé psicológicament. 

    Respondre
  • #18 Jo mateixa
    (27/07/17 19:44)

    GdeKilo va dir..
    La cantidad de chorradas que llego a ver y leer !!! A ver si diferencias un animal de un insecto! Eso se aprende en la guarderia

    Respondre
  • #17 Guille
    (27/07/17 19:36)

  • #16 Antoni
    (27/07/17 17:15)

    Clar que sí, deixem lliures a tots els gossos, que siguin feliços corrent pels boscos andorrans... Ja sabeu que aquests animals no es cacen a la sabana africana, sino que es crien i neixen en captivitat, oi? No desmenteixo que en aquest sector hi tinguin lloc moltes pràctiques èticament dubtoses, i que el negoci és el negoci ho sabem tots, però realment fem patir al gos fent-lo viure amb nosaltres (suposant en tot moment que el tractem bé i en tenim cura, obviament)? Jo diria que no, però pel que es veu per aquí hi ha gent que parla amb ells i expressa el seu malestar.

    Respondre
  • #15 Anonymus
    (27/07/17 15:57)

    Para empezar el animal no ira a la perrera, y sobre cualquier maltrato tolerancia 0 , sea animal, contra niños, ancianos...ect.Solo espero la recuperacion del cachorro que dentro de la gravedad esta estable,y que la ley actue en consecuencia contra este maltratador y todos los que sean como el

    Respondre
  • #14 Estem malalts
    (27/07/17 15:39)

    La majoria useu els gossos per combatre les vostres frustacions, ... utilizeu un animal viu com una mascota, els esclaus del segle XXI,  un esclau al segle XVIII tambe era feliç en alguns moments del dia, sols coneixia allo !!! Els animals son per viure lluires no tancats en apartaments perque no us sentiu sols a casa, sortiu a l escala de casa, la majoria no sabeu ni el nom dels vostres veins. La societat esta malalta. La industria dels animals de companyia creix cada any de manera absurda, cada nou fals amic dels gossos, es un engrenatge mes de la maquinaria, us estan enganyian sou part del negoci, sou iguals de culpables que ell noi aquest. 

    Respondre
  • #13 Quina pena
    (27/07/17 15:33)

    La gent esta cada dia mes gili...!!! Quina pena de societat, fart del njmero de gossos que hi ha, cada cop mes saturats els pobles de gossos,  la gent es pensa que per tenir un gos 23h a casa i treure l a passeja 3 cops 20 minits, ja son uns bons amos, si estimeu als animals deixeu de comprar vos gossos, tracteu amb persones, que aixo es un negoci, us estan enganyan com a xinos !!! La insdusttia que gira en torn els animals fe companyia no es pas millor que les altres. Teniu mascotes presoneres la major part del dia, les tracteu com persones,... es un gos, els gossos abans eren molts menys i lluires en finques,... ara els teniur recolosos a 60 metres quadrats, i us doneu de animalistes actius. Quina pena d animals. 

    Respondre
  • #12 Pere Borja
    (27/07/17 13:07)

    Crec que hi ha excés de "animalisme". Potser és la resposta a la sobredosi d'humanisme que ens vam donar en l'arrencada del mil·lenni i de comprovar que, al capdavall, com deia Louis Ferdinand Céline "la majoria està composta per imbècils, per això no vaig a votar, sempre se sap qui guanyarà ". l'animalisme és una aberració i perversió evolutiva, una càrrega social, ja que molts animalistes substitueixen el tenir fills pel tenir mascotes, cosa que no havia succeït en la història de l'humanitat.

    Respondre
  • #11 coquelicot
    (27/07/17 12:08)

    Menys mal que els comentaris de Marc 8 i Mr.T 10 donen una mica de sentit comú al tema. Quin desastre de la resta de comentaris....

    Respondre
  • #10 Mr. T
    (27/07/17 10:50)

    Com més comentaris llegeixo per aquí més m'he n'adono que hi ha alguna cosa que no funciona amb nosaltres. Primer de tot, aquest gos que ara ha arribat a la gossera no serà sacrificat ni avui ni demà, ni molt menys. Per altra banda, al que parla de la custodia dels fills, tinc una pregunta per ell: una cosa treu l'altra? És a dir, que si ara comencem a ignorar el maltracte animal i el deixem al mateix nivell en que, segons tú, està tot el tema dels divorcis i els nens (repeteixo, segons tú), aleshores ja està bé? El cas és que és millor que dos coses estiguin "malament" a que una estigui "bé" i l'altra no, perfecte. I finalment, el món sí que s'està tornant boig, sí... I parlar de Reich Animalista contribueix precisament a aquest estat de desequilibri mental en que alguns semblen viure.

    Respondre
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts