Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sanitat

Concurs per oferir al país tractaments de radioteràpia

El Govern ha creat un equip de treball mixt per dissenyar el plec de bases
El Govern ha accelerat el procés perquè els projectes d’inversió estrangera relacionats amb el camp de la salut s’instal·lin al país. És per això que l’executiu ha creat un grup de treball que s’ocuparà de dissenyar el plec de bases del concurs públic per oferir un servei integral d’oncologia al país de la mà de centres de prestigi i referència internacional.
El concurs inclourà, segons va poder saber el Diari, la inversió en maquinària per fer tractaments de radiologia contra el càncer a Andorra. Aquest fet facilita l’arribada de l’Institut Oncològic Baselga, un organisme que ja s’ha interessat per assentar-se al
  • #3 Temps de canvi
    (26/07/17 16:07)

    Penso que la bona notícia seria eradicar les causes de la malaltia, modus vivendi, alimentació, contaminació etc., no atacar la malaltia mateixa i per cert gairebé sense èxit. Passen els anys i seguim en el camí equivocat, es calcula que a Andorra només el tabaquisme causa un 30% de tots els càncers, l'alimentació, l'estil de vida sedentari, l'estrès i les depressions i la contaminació fan la resta.

    Respondre
  • #2 Pininfarina
    (26/07/17 11:06)

    Un servei d'oncologia a Andorra es molt necessari... malauradament aquesta malaltia cada dia va a mes, sense entrar en els motius que ho provoquen. Seria una bona noticia.

    Respondre
  • #1 El negoci de la enfermetat
    (26/07/17 10:42)

    La malaltia i la por a la mort s'han convertit en el negoci més lucratiu del planeta, molt superior al de les armes i prostitució. Els protocols oncològics en el seu 90% són inservibles però, sobretot, són bombes de rellotgeria,

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts