Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Dinamització econòmica

Sant Julià vol ser el cor firal d'Andorra

El conseller subratlla que l’Explòria pretén convertir la parròquia, que “no té pistes ni grans botigues”, en referent de les fires
El comú de Sant Julià de Lòria treballa per atraure més fires temàtiques a través de la marca Explòria, el projecte que neix per aglutinar totes les fires que es facin a partir d’ara a la parròquia i que es crea amb l’objectiu de convertir Sant Julià en el referent dels esdeveniments firals a Andor­ra. El conseller menor, Joan Vidal, explica que, a banda de la programació anunciada del proper novembre, s’estudia fer un altre període de fires temàtiques el mes de maig del 2018. Vidal assegura que busquen potenciar “les fires temàtiques perquè hi vinguin la gent del país
  • #4 karlitos
    (24/07/17 15:05)

    Millor un Circ perque ja tenim personal, , trapesistes, malaberistes , comics i be a prop.....! Amb tots els respectes a les instuiticions.

    Respondre
  • #3 Ermengol
    (24/07/17 09:35)

    A l'hora d'atreure i retenir el turisme, les possibilitats del nucli central de la parròquia són i seran molt limitades. La zona de les grans superfícies comercials direcció Espanya juguen en una altra lliga i a un altre esport. Ni el mateix cònsol Vila, en els seus somnis messiànics, pot aspirar a desenvolupar el centre del poble, encara que hi afegeixi el ràfting urbà sobre aigües residuals.

    Respondre
  • #2 Pep
    (24/07/17 08:57)

    A Sant Julià que jo sapigui hi ha pistes de esqui de fons i les botigues més grans d'Andorra.... Grande Vidal!!!!

    Respondre
  • #1 Conxita
    (24/07/17 08:04)

    Quina alegria llegir: "els expositors hauran de pagar per anar-hi". Pel que fa als micro-productors suposarà un canvi. Era un insult que els lauredians els paguéssim la festa. Eternament agraïts, conseller Visa. Haurem de posar un carrer al seu nom. És, tanmateix, sorprenent el gran suport d'Andorra Turisme -segons afirma el conseller Joan Vidal- a un sector que no genera llocs de treball, que porta gairebé zero turistes, i que no pot anar mai més enllà d'un hobby privat. Del retorn de la trobada se'n fa càrrec el comerç de les parròquies centrals.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts