Inversió estrangera

La clínica podològica obrirà l'1 d'agost

L’arribada de la companyia espanyola al Principat ve de la mà del ciclista de l’Estat veí i resident Ángel Vicioso

La clínica podològica obrirà l'1 d'agostFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de podologia Podoactiva ja té data d’obertura: l’1 d’agost. Es tracta d’una de les firmes de prestigi que ha aprofitat l’obertura al capital estranger per instal·lar-se al país. La clínica està situada al carrer Esteve Albert d’Escaldes i compta amb un local de 200 metres quadrats on treballaran tant professionals nacionals com estrangers.

Als metges del país se’ls ha donat formació específica en biomecànica i tractament de lesions esportives, dues de les especialitats de la companyia espanyola, que a la clínica andorrana disposa de sales de biomecànica amb cintes per fer estudis de running. A més, disposa d’un sistema d’anàlisi que grava amb quatre càmeres d’alta definició la postura dels pacients per capturar en dimensions el gest esportiu amb diferents superfícies de sòl. També està equipada amb gabinets per a sessions de quiropòdia i sales de consulta per al tractament de patologies als peus.

El ciclista espanyol resident al Principat Ángel Vicioso va apostar per impulsar aquest negoci a Andorra i dirigir-se així als esportistes residents, sobretot els ciclistes, ja que molts treballen amb tractaments biomecànics. També als turistes o esportistes i als pacients nacionals, tot i que serà una clínica exclusivament privada i sense convenció a la CASS. Vicioso va anunciar divendres la inauguració de la clínica amb una piulada a Twitter on deia “comencem el compte enrere, el proper dia 1 d’agost obertura de la nostra clínica Podoactiva a Andorra”.

23 anys d’història

Podoactiva va néixer el 1994 amb l’obertura d’una consulta de podologia a Osca a iniciativa de l’empresari Víctor Alfaro. A partir de llavors es va anar especialitzant en estudis de la marxa i tractaments en forma de plantilles personalitzades i l’any 2004 va passar a fer-se càrrec de la Unitat de Podologia i Biomecànica de la Clínica Quirón de Saragossa.

El 2007 comença a obrir seus a l’Estat espanyol alhora que engega un projecte d’escaneig i fabricació de plantilles, també d’específiques per a la pràctica de l’esquí. El 2011 estenen les patents a escala internacional i el 2012 es converteix en el proveïdor oficial de biomecànica de la selecció espanyola de futbol. L’any 2016 va iniciar l’expansió internacional amb l’obertura d’un centre a Oporto, Mèxic, Polònia i Itàlia, al qual ara s’hi suma Andorra.

tracking