Educació

Sancionen una directora de Montferrer per tenir una estudiant de l'UdA en pràctiques

Sancionen una directora de Montferrer per tenir una estudiant de l'UdA en pràctiquesC. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha sancionat la directora de l’escola Rosa Campà de Montferrer, Maria Rodríguez, amb una falta lleu per tenir una estudiant de la Universitat d’Andorra de pràctiques “sense tenir competència per poder signar un conveni d’aquest tipus”, segons va explicar l’advocat de l’afectada, Pau Simarro. Ensenyament ha imposat una altra falta lleu a Rodríguez per no haver convocat eleccions al consell escolar durant el curs passat.

Per tot plegat, el departament li ha obert un expedient disciplinari. Amb tot, no ha apartat Rodríguez de la direcció del centre, de manera que podrà continuar ocupant la plaça.

Simarro assegura que els motius són “inadequats i incorrectes” mentre que l’Associació de Pares i Mares del centre rural alt­urgellenc ha enviat una carta a la consellera d’Ensenyament pel que veu com una decisió “totalment injusta” que atribueix a “excuses que no són reals per donar sortida al ridícul fet pels serveis territorials de Lleida”, que han estat tres mesos investigant els fets.

tracking