Fauna

Andreu Escola guanya el concurs de 'www.ornitho.ad'

Andreu Escola guanya el concurs de 'www.ornitho.ad'IEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer concurs ornitho.ad tenia com a objectiu potenciar l’ús del portal i ja té guanyador, Andreu Escola, que va resultar el vencedor del sorteig que es va dur a terme entre tots els usuaris d’aquesta eina d’informació faunística. Tal com va explicar el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya (Cenma) a través d’una nota al seu web, Escola rebrà com a premi dues monografies de la col·lecció pròpia.

Ornitho.ad està dedicat a l’intercanvi d’informació sobre les observacions d’ocells, mamífers, amfibis, rèptils, libèl·lules i papallones diürnes d’Andorra, entre altres grups. Tal com va recordar el Cenma, es tracta d’una eina present en diversos països europeus coordinats entre si amb la finalitat de treballar conjuntament en les línies estratègiques de promoció d’aquesta eina i les aplicacions que se’n deriven. El portal es nodreix també de la informació que hi aboquen usuaris de manera desinteressada i aquesta informació servirà, per exemple, per complementar l’Atles dels ocells nidificants d’Europa, en el qual Andorra participa.

Atesa la rellevància d’aquesta participació, el Cenma agraeix a la nota “a tots els ornitòlegs que utilitzen habitualment l’eina ornitho la seva participació i animem aquelles persones amants de la natura que no la coneixen que s’hi interessin”.

tracking