Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esport de neu

Més contribució a l'esquí escolar

Les societats que gestionen els camps de neu són partidàries que el preu que s’estableix al forfet de dia de l’activitat vagi pujant fins apropar-se al valor real
Els responsables de les estacions d’esquí del Principat volen més contribució del Govern a l’esquí escolar. Les societats que gestionen els camps de neu comparteixen el parer que s’ha d’acordar un increment progressiu a l’alça dels preus de l’activitat reglada dels nens i nenes per acostar-lo al seu valor real, fent especial èmfasi en la tarifa del forfet de dia, que la temporada passada costava 6,24 euros per alumne i que aquest hivern està pactat que pugi només un 0,4% d’acord amb l’IPC. En el que no hi ha acord és en quin hauria de ser l’increment ni amb quins
  • #4 ski lliure
    (20/07/17 13:30)

    portem mes de 30 anys fen esqui escolar obligatori potser seria el moment de fer una reflexió!!! pel momemnt malhauradament no ha surtit cap esquador d'elit, espero que algun dia tinguem la sort de fer algun podium. Penso que ll'esqui com tot en la vida es vocació, seria mes acertat que fos de lliure opció, i ajudar els infants que no tenen els recursos si realment els hi agrada l'esqui. Tenim una federació dinamica . uns clubs ,molt professionals,,, apostem per ells. No penso que sigui adecuat moure tants infants en bus, minimitzem els riscos. Pel que fa el preu que paga govern penso que fins ara amb l'IGI reduit s'ha compensat amb escreix.

    Respondre
  • #3 Un d'aqui
    (20/07/17 11:04)

    En aquest pais perqué les coses s'arreglin s'han de trinxar ben trinxades,no hi ha manera de preveure,de fer les coses bé,també estic d'accord amb el comentari del Jordi,conec a mols nens que no els agrada l'esqui i es per an ells un verdader calvari anar-hi obligat,el ministeri ha de procurar l'esport escolar,però aquell quenagradi i el nen s'hi trobi bé.

    Respondre
  • #2 Negoci?
    (20/07/17 10:36)

    Jordi va dir..
    Negoci per a qui? Cal recordar que les estacions perdent diners, temps i espai per l'esqui escolar. I govern no vol continuar amb aquesta dinamica. Ja en hi ha prou!  El funcionariat es el gran problema d'aquest pais.

    Respondre
  • #1 Jordi
    (20/07/17 10:08)

    L'esquí escolar, hauria de ser de lliure elecció. Ja està bé d'utilitzar als nostres fills com una forma de fer negoci. 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts