x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Remodelació a l'executiu

El sector sanitari, prioritat de Saboya

El ministre d’Economia es marca com a objectiu agilitzar la implantació de projectes mèdics com l’Institut Marquès, el Baselga o el de cardiologia
Gilbert Saboya s’ha marcat com a prioritat agilitzar el procés perquè projectes del camp de la salut com són l’Institut Marquès, el Baselga o el de malalties cardiovasculars que impulsa Josep Brugada puguin implantar-se al Principat. Després de prendre pos­sessió ahir com a ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Saboya va anunciar que la seva voluntat és fer realitat els projectes relacionats amb la inversió estrangera dels quals s’ha anat parlant des del 2012 i que encara no han vist la llum. Sense dir noms, el titular del ministeri de nova creació va explicar que “el que hem de fer és
  • #6 Toni
    (18/07/17 17:36)

    Pot ser q s'ocupi de la sanitat publica i de la del pais i es deixin de fer volar coloms i prometre carrecs 

    Respondre
  • #5 Marta
    (18/07/17 14:11)

    Ànims Gilbert! A veure si ets capaç d'impulsar els tres clústers q van definir Monitor group (de fet van copiar el projecte de laRioja)al irrisori preu de 2,5k €. Així podràs demostrar q som tots una colla d'incapaços!

    Respondre
  • #4 Josep
    (18/07/17 12:04)

    Interessant el vídeo que acompanya la notícia, ja veiem que fan els nostres polítics (de tots els partits) durant la seva jornada laboral a uns 5000€ al mes: fer cerimònies, festetes, cocktails i poca feina. Als andorrans se'ns pot aplicar perfectament la dita de "cornuts i pagar el beure".

    Respondre
  • #3 ara es hora
    (18/07/17 11:38)

    es una pena que ara es parli d'aquets temes, fa mes de 20 anys la MAYO CLINIC, estava disposada a venir a Andorra i gracies a molts professionals de la sanitat que tenien por de perdre la feina el projecte no va tirar endavant. S'els hi hauria donat formació, llocs de treball... hauria estat un turisme de qualitat. pero com tot 14anys de lliberals van cremar la terra i res més a creixut. Perdó ha creixut una nova classe politica amb llets barejades que no pot oblidar tics del passat.

    Respondre
  • #2 Carlemany
    (18/07/17 10:01)

    Ara volen tirar el país endevant visquen del turisme ambulatori. Aquesta casta, de botiflers, heretges i conversos no té fi.

    Respondre
  • #1 Berenar de negres
    (18/07/17 09:10)

    Tremenda paradoxa, Andorra passarà de ser una destinació saludable a ser el paradís de la malaltia com a negoci, mentre la sanitat pública es trosseja a parts i es privatitza, el capital Espanyol fa el seu agost a Andorra amb el negoci de la malaltia.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts