Andorra Telecom triplica el valor a MásMóvil

L’operadora va invertir fa un any 10 milions d’euros per comprar el 2,7% de l’operadora de telefonia

Andorra Telecom triplica el valor a MásMóvilAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Telecom va comprar el juliol de l’any passat el 2,7% de l’operadora de telefonia mòbil espanyola MásMóvil. L’operació es va fer a 19,55 euros l’acció. Un any després cada títol comprat ha triplicat el seu valor. MásMóvil es va estrenar ahir al mercat continu espanyol –fins ara ho feia al mercat alternatiu borsari– i el preu de l’acció va arribar fins als 62 euros. Tenint en compte que Andorra Telecom va pagar 10,5 milions d’euros per les accions de l’operadora i que el seu valor s’ha triplicat en un any, l’operadora hauria guanyat uns 20 milions en només un any. Fonts d’Andorra Telecom van mostrar la seva satisfacció pels resultats que està tenint l’operació, tot i que van assenyalar que en cap moment està previst que l’operadora andorrana vengui la seva participació a l’operadora espanyola. Cal recordar que l’objectiu de l’antiga parapública amb l’entrada a MásMóvil es poder oferir l’any que ve als seus clients un número de telèfon espanyol, amb una tarifa similar a la que tenen al país veí, que es facturaria al Principat.

El pas fet ahir per l’operadora espanyola representa que per primer cop una empresa del mercat alternatiu borsari dona el pas a la borsa de valors. La compa­nyia va presentar dijous els resultats del primer trimestre del 2017. L’empresa va perdre fins al març 41,8 milions d’euros, que suposa que ha multiplicat per vuit les pèrdues agregades de la compa­nyia i de Yoigo i Pepephone, operadores que van adquirir l’any passat. El que també s’ha anunciat recentment és que MásMóvil no té la intenció de repartir dividends entre els seus accionistes a final del present any ni tampoc al final de l’any que ve.

L'OPERADORA PARTCIPA EN UN SEMINARI EUROPEU DE CIBERSEGURETAT

ASTORGA. El director de seguretat i control d’Andorra Telecom, Cèsar Marquina, va obrir ahir amb una ponència una taula rodona amb experts internacionals sobre la col·laboració entre el sector públic i el privat. Forma part de la participació de l’operadora en el primer seminari europeu de ciberseguretat que se celebra fins demà a Astorga (Espanya).

tracking