El Niu d'Andorra Telecom acull el tercer projecte de desenvolupament

Un enginyer informàtic realitzarà un videojoc per al seu projecte de final de carrera a l’edifici

El Niu d'Andorra Telecom acull el tercer projecte de desenvolupament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’enginyer informàtic Manel Quintana, que està desenvolupant el seu projecte de final de carrera a l’UdA, va escollir les instal·lacions del Niu d’Andorra Telecom per poder realitzar-lo. Es tracta d’un videojoc per a mòbils que es dirà Thousand Worlds i que encara es troba en la fase alfa de desenvolupament, és a dir, un estadi molt primari. Aquestes instal·lacions de la parapública estan dissenyades, precisament, per poder expandir un projecte, tant des del vessant de la creació del producte com de l’empresa que haurà de comercialitzar-lo, i per això posaran al servei de Quintana tot el potencial que té Andorra Telecom.

Etiquetes:

Aquest edifici de la Massana està especialitzat en la “incubació de projectes i acceleració d’empreses”, com va indicar el responsable del Niu, Miquel Gouarré, i per això el va escollir Quintana. “Jo soc informàtic, no emprenedor, i tot això em ve de nou”, va comentar en la presentació que es va fer ahir a la seu de l’edifici. L’enginyer fa deu mesos que treballa en el projecte però sap que li queda molt per endavant fins poder llançar el producte final.

Aquest serà el tercer projecte que acullen aquestes instal·lacions i, segons Gouarré, “és molt diferent dels que ja estem ajudant a desenvolupar”. El primer va ser una app de fotografia i turisme, batejada amb el nom de Kopyk, i el segon, una eina de monitorització que permet predir el trànsit a què haurà de fer front una determinada xarxa d’internet. Segons el responsable de la instal·lació, “al Niu volem que només hagin de posar els esforços a desenvolupar el projecte”.

tracking