reportatge

Una nit per oblidar

Un treballador amb el cap obert i l’altre amb el nas trencat. Aquest va ser el balanç del sopar d’empresa que ha acabat amb el segon a la banqueta dels acusats acompanyat del seu cap. Tots dos acusats d’un delicte de lesions doloses.

Una nit per oblidarARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

’exaltació de l’amistat pròpia d’una nit de bor­ratxera després d’un sopar d’empresa va acabar malament. Molt malament. El balanç del sopar: un treballador amb el cap obert, un altre amb el nas trencat i el responsable del negoci assegut a la banqueta dels acusats per un delicte major de danys dolosos. Ahir va ocupar el lloc que tenia reservat al Tribunal de Corts al costat d’un dels dos assalariats, el del nas trencat, acusat del mateix delicte. Els fets van passar el 14 de gener del 2014 quan després del sopar una part dels treballadors va anar a fer les últimes copes a un local d’Encamp. Dos d’ells havien estat tota la nit buscant-se. En to burleta es van estar insultant l’un a l’altre. Ja dins la sala de festes i mentre tots dos ballaven amb una compa­nya, van començar a empentar-se i a donar-se cops. Al cos i a la cara. Primer de broma, després més seriosament. Un va caure a terra amb la mala sort que va picar contra la barra i es va obrir el cap començant a sagnar.

Va anar al lavabo acompanyat del responsable de l’empresa. Darrere seu va anar el jove amb el qual havia arribat a les mans. Ahir, a la vista, no va quedar del tot clar si va anar a disculpar-se o a buscar més brega. El que sí que va quedar clar és que va sortir amb el nas trencat. La fiscalia considera que va ser del cop de cap que li va etzibar el seu superior perquè marxés del lavabo.

El ministeri públic demana la mateixa pena per a tots dos: 18 mesos de presó condicional qualificada al pagament de les indemnitzacions. Per al jove que va obrir el cap al company i que va acabar amb el nas trencat són 1.500 euros, mentre que per al responsable de l’empresa, l’advocat del treballador li’n demana 3.500. Si el tribunal li fa cas n’haurà de pagar 1.500 més a la CASS.

La defensa del treballador va reclamar l’absolució del seu client en considerar que no hi va haver cap baralla, sinó que va ser un joc de bor­ratxos que va acabar malament. El lletrat del cap també en demana l’absolució perquè de tots els testimonis només un diu clarament que ell va donar el cop de cap. Ni el mateix perjudicat sap del cert qui va ser qui li va trencar el nas.

tracking