Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
diversificació econòmica

Oficina per a empresaris aquest any

Josep Maria Missé anuncia que es donarà atenció amb personal especialitzat a tots els inversors per posar en marxa un projecte
Els empresaris que estiguin planejant posar en marxa un negoci al país tindran una oficina d’atenció específica abans de final d’any. És la previsió que anuncia el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, que explica que el servei sorgeix com a resposta a les mancances que s’han detectat en el contacte amb els inversors, “el que més ens demanen és que ens preocupem pel seu projecte, que vegin que el que busquem és facilitar que avanci dintre de l’administració el més ràpid possible, no intentar trobar tots aquests problemes o traves com ells moltes vegades ens fan arribar”.
Missé
  • #5 Jep
    (10/07/17 16:59)

    Bla, bla, bla, cobra el 25 de cada mes, bla, bla , bla, bla, han passat 6 anys, bla, bla, bla, ni una punyetera empresa d primer ordre, bla, bla, bla, Ep! Un starbucks! Ay, no que ja teníem el Mc donalds! Bla, bla, bla... qui dia passa any empeny, bla, bla, ostres, torna a ser dia 25? . Disfruten lo votado. 

    Respondre
  • #4 Josepp
    (10/07/17 15:05)

    No cal cap oficina pagada amb els impostos de tots. Tenim suficients Gestors, assessors i advocats per fer be aquesta feina. Això és competència deslleial. El sector del transport i vehicles està sobreprotegit, en canvi per aquest costat Govern vol fer la feina d'altres. El probema són els bancs i no els tràmits. No distorsioneu la realitat.

    Respondre
  • #3 Inversor del pais
    (10/07/17 14:02)

    El problema no es govern. Ells ho aproven. El problema son els bancs i compliance que no aproven cap compte de nou vinguts. Fiqueu vos d acord govern i bancs perque s obligui a obrir compte al banc. Si no continuarem igual d estancats. 

    Respondre
  • #2 Casa Nostra
    (10/07/17 13:47)

    Estaria be que primer arreglessiu casa nostra, ja ni ha prou de regalar-nos i donar mes facilitats als de fora que els empresaris del pais tambe ens molesta perdre dies i dies x culpa d'una Burrocracia que ni tansols es molestes en traspassar-se dades al segle XXI amb les tecnologies que tenim i cada cop mes documentacio fisica i paper + papers...senyor ..busquin un altra manera de crear funcionaris i comprar vots. Que aquet departament no el pagaran pas empreses que no hi son i quan i siguin marxaran en quant tinguin un altre lloc on sucar mes, de sanguixueles fiscals no ens fan falta. 

    Respondre
  • #1 Jonas
    (10/07/17 09:37)

    Totes les portes estan obertes per a la diversificació econòmica, però l'oficina del ciutadà de a peu brilla per la seva absència.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts