salut

250 persones participen a la trobada esportiva de residències

La cita anual va comptar amb la presència del ministre Xavier Espot

250 persones participen a la trobada esportiva de residènciesSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 250 persones, entre participants, acompanyats i voluntaris, van gaudir ahir de la 16a Trobada esportiva de residències, una reunió anual en la qual van prendre part els usuaris de set centres residencials d’Andorra i de l’Alt Urgell. Tots ells van poder practicar les activitats per a les quals s’havien estat entrenant tot l’any, com ara les proves de diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, triana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs, disc volador i circuits de dificultat, cadira de rodes i caminadors.

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va presentar l’acte amb la regidora de gent gran de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Montserrat Bonet, que va tenir lloc al Prat del Roure. Un cop desenvolupades les proves esportives i per finalitzar la jornada, es va fer l’entrega de medalles als guanyadors de cada prova i es va acabar amb un dinar de germanor entre tots els assistents.

Per part andorrana, hi van participar els padrins de la residència Clara Rabassa i els del centre sociosanitari El Cedre.

250 persones participen a la trobada esportiva de residències

tracking