Sis hores sense aigua per un tall a Santa Coloma

A l’avaria inicial s’hi va sumar un accident que va provocar un altre problema a la xarxa

Sis hores sense aigua per un tall a Santa ColomaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una quinzena d’edificis de Santa Coloma van patir ahir un tall de sis hores d’aigua, segons van explicar veïns de la zona i van confirmar fonts comunals. El equips de manteniment del comú van poder acabar les feines de reposició a mitja tarda, tot i que diferents veïns van manifestar el seu descontentament per haver estat tantes hores sense poder utilitzar aigua.

El problema té l’origen en un trencament d’una canonada de la zona que va tenir lloc el cap de setmana passat. Els operaris van arreglar parcialment el problema i van deixar fins a aquesta setmana la conclusió dels treballs. La reparació s’estava realitzant avui i estava tardant més del previst. Una de les màquines que estava treballant a la reparació va trencar accidentalment una de les aixetes de connexió de la xarxa secundària. Aquest incident va fer que els problemes es multipliquessin, ja que el mecanisme de regulació de pressió de l’aixeta de pressió va detectar la variació i el sistema de seguretat va tancar el pas d’aigua. Per solucionar aquest problema es va requerir molt més temps perquè es necessitava que, sota el comandament d’un tècnic, hi hagués diversos operaris que anessin obrint i tancant aixetes per tornar a situar la pressió de pas a l’estat original.

La solució dels tres problemes va comportar que finalment fossin sis les hores de tall de servei. Fonts properes al comú van voler demanar disculpes als veïns pels inconvenients soferts solidaritzant-se amb el problema que significa estar tantes hores sense aquest servei bàsic.

Sis hores sense aigua per un tall a Santa Coloma

tracking