Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
tradicions

Actuació conjunta de la colla d'Andorra i la de Barcelona

Actualitzada 07/07/2017 a les 09:39
Els Castellers d’Andorra i els de Barcelona faran una actuació conjunta diumenge a partir de les onze del matí a la plaça de les Fontetes de la Massana amb motiu de les festes del Roser. La catalana serà la colla de més categoria que actuarà enguany a Andor­ra i malgrat que fa sovint castells de nou pisos els que faran a la Massana seran de vuit perquè no tindrà prou efectius per dur a terme amb seguretat aquest tipus de torres. Els andorrans es conformaran també a fer castells de sis pisos i no n’intentaran cap de set, que és la fita de la temporada.
  • #7 kumba
    (10/07/17 10:00)

    (...) Els castells són una activitat cultural on hi participa molta gent. Tothom hi és benvingut. És ben indiferent quina sigui l'edat, l'alçada, la fortalesa, la condició social, econòmica, cultural... Per aconseguir fer els castells que ens proposem i per fer-los cada cop més difícils, tothom és imprescindible. Si ho aconseguim, serà un èxit de tots, i si no, tots junts hi haurem de seguir treballant. També aquells que veuen un castell per primer cop, són molt benvinguts a ajudar a la pinya. Una activitat amb aquests valors, en qualsevol societat del món, no pot fer més que aportar bones coses. És per això que podem dir que si no existissin els castells, fora bo inventar-los (...)

    Respondre
  • #6 Patrimonio
    (08/07/17 06:24)

    Yo llevo casi 10 años en Andorra y los castillos como unos 2... soy yo mas tradicional... que me den a mi el dinero de govern para pagarme las borracheras!!!

    Respondre
  • #5 Viva los toros
    (07/07/17 18:00)

    Yo prohibiría eso de los castillos de gente amontonada. Lo mejor sería habilitar una plaza para corridas de toros. Eso si que es arte. Andorra ya la tenía. Tenemos que recordar que las tradiciones andorranas son mucho más castellanas que catalanas.

    Respondre
  • #4 Prou colonialisme
    (07/07/17 17:01)

    TRADICIONS!!! A VALLS!!! PROU!!!!

    Respondre
  • #3 Sentit comù
    (07/07/17 10:53)

    Llàstima que participin menors d'edat arriscant les seves vidas.L'última a morir, per ara, ha estat la Mariona, amb només dotze anys d'edat, a Mataró.Un poble que protegeix els animals sembla un poble civilitzat, però no ho és si no protegeix abans als seus menors.

    Respondre
  • #2 Pere
    (07/07/17 10:49)

    Els castellers no són tradició al nostre país. Si continueu etiquetant-ho com a tal, acabaré pensant que la vostra voluntat és fer propaganda catalanista i intentar manipular la informació amb fins independentistes.

    Respondre
  • #1 carmen sanchez
    (07/07/17 10:19)

    TRADICIONS ?

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts