Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
DEBAT sobre LES TRANSFERÈNCIES

Martí afirma que no és exacte el càlcul del PS

El cap de Govern va agrair als liberals la seva “generositat” i va enviar un missatge a Marsol, que segueix defensant-se
El cap de Govern, Toni Martí, va mostrar-se dolgut amb la posició que va anunciar el PS de no votar ni tan sols la llei de competències, “malgrat que ells mateixos van arribar a dir que era una llei molt bona”. A més, va destacar que les xifres que va presentar el conseller general socialdemòcrata “no s’ajusten a la realitat. No en vull fer polèmica però suposo que l’error a les dades prové de la pressa a presentar la seva proposta a última hora”, va reflexionar el cap de Govern.
Martí va acompanyar els infants de les colònies d’AINA, que dirigeix
  • #2 Gamps
    (06/07/17 09:02)

    Qui té les bones xifres ? Qui podem creure, nosaltres, pobre ciutadans condemnats a creure persones que no ens fan cas ? Perdona ! Si ! El dia de les eleccions, tots son molt simpàtics ! Després, no els veus més ! 

    Respondre
  • #1 ADV és rica
    (06/07/17 07:58)

    Andorra la Vella té molts diners i tot el que és fa es fa allà. Normal que tingui menys transferències. I com diu la Cònsol, seguirà igual, no seria just que es canviï el sistema i ADV vagi millor en detriment de les altres parròquies. Si va bé vol és que no li cal més.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts