Política

SDP vol informes de viabilitat de l'heliport

Els socialdemòcrates no creuen que hi hagi un pla de negoci al darrere i acusen el cap de Govern de seguir per “interessos electorals”

SDP vol informes de viabilitat de l'heliport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, va presentar una demanda a Govern perquè entregui els informes de viabilitat de negoci del projecte de l’heliport. “Volem saber en què se sustenta. No ens han dit encara per què servirà ni quin ús se li donarà, per això volem veure la còpia dels informes tècnics en matèria d’aviació, la dels informes emesos per FEDA i la dels d’oportunitat i viabilitat de negoci”, va exigir el conseller d’SDP. Naudi va seguir carregant contra el projecte i va afirmar que “és una proposta inconsistent i que respon només a unes determinades promeses electorals. Si es fessin els informes que demanem, potser no recomanarien la ubicació triada”, va dir, perquè des de la formació socialdemòcrata entenen que amb l’heliport, “la seguretat, la tranquil·litat i el paisatge, els valors del país, es poden veure alterats”. Jaume Bartumeu, president del partit, va dir que l’heliport “és un projecte que no aporta res de positiu, sinó tot el contrari. No crearà economia ni portarà inversió estrangera”.

transferències i competències

Els dirigents d’SDP Jaume Bartumeu i Víctor Naudi també van car­regar contra el projecte de la llei de les competències i les transferències perquè, segons el president de la formació, “malmet el pacte constitucional que es va crear el 1990, amb la llei actual, i que va servir per donar continuïtat entre el 1992 i el 1993 per poder aprovar la Constitució”. Al seu costat, Naudi va titllar el projecte de “reformeta” i va assegurar que “no és el que necessita el país”. A més, el conseller general va acusar el cap de Govern d’haver “anteposat els interessos electorals als de l’Estat, ja que suplantaran els anteriors acords per uns de nous, que són inferiors, i a més no responen a les expectatives esperades”. Bartumeu també va criticar l’actitud de l’executiu perquè “el senyor Martí va entrar amb una proposta que ha acabat sent la que, molt probablement, es referendarà aviat. De totes maneres, volem deixar constància que s’ha fet el que el senyor Martí va voler des del principi i servint, com sempre, els interessos electorals”.

tracking