Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

S'obre una nova convocatòria per a la contractació de 10 agents de policia

Aquesta licitació té lloc després que s’hagi exhaurit el termini del primera convocatòria per a la provisió de 31 places
Dos agents de la policia en una imatge d'arxiu.

Policia

Dos agents de la policia en una imatge d'arxiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 05/07/2017 a les 18:35
El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del titular d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, la convocatòria per a la contractació de 10 agents de policia. Aquesta nova licitació té lloc després que s’hagi exhaurit el termini del primera convocatòria per a la provisió de 31 places, publicada al BOPA del passat 6 d’abril 2017, de les quals 21 candidats continuen el procés de selecció per accedir a ser agent de policia.

Entre els diferents requisits que cal complir per poder optar a ser agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 39 anys a la data de publicació de l'edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

Els candidats interessats en postular a la convocatòria han d’adreçar una sol·licitud al Grup de Recursos Humans del Cos de Policia, situat a l’edifici administratiu de l’Obac (Escaldes-Engordany) abans de les 14 hores de l’onze d’agost.

El temari requerit es publicarà demà al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra i també estarà disponible al web www.policia.ad
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts